La Barberenca, Candela Andújar va jugar un paper important amb el seu desbordant ofensiu

El FC Barcelona ha aconseguit una treballada victòria enfront d’un aguerrit Sevilla que va basar el seu joc en un gran entramat defensiu. Amb el 3-0, les de Lluís Cortés caminen per aconseguir el títol de la Primera Iberdrola.

Lluís Cortés fa rotacions

L’entrenador lleidatà del FC Barcelona va apostar, com és  habitual, per la seva ofensiva formació de 4-3-3 enfront de les blanc-i-vermelles, que visitaven l’Estadi Johan Cruyff formant una defensa de cinc. No obstant això, en el Femení es van poder observar algunes novetats que van permetre donar descans o substituir per por de lesió a algunes de les seves companyes.

Cal destacar la presència de la jove jugadora Candela Andújar, ocupant ho extremo dret que es normalment custodiada por GrahamHansen, que té problemes físics. La de Barberá del Vallés va jugar un paper important amb el seu desbordat ofensiu. Va acabar jugant en la posició de lateral esquerre, demostrant una vegada més la seva faceta més polivalent.

Embús en els primers 45 minutos

Cristian Toro va encomanar a les seves jugadores una idea clara de joc: un replegament defensiu en el seu camp i sortida ràpida al contraatac. Con el seu 5-4-1, feia que els buits en la seva àrea fossin minimitzats, encara que el Femení va trobar algun que un altre. No obstant això, l’encert de cara a porteria no va ser el més destacat de les locals en aquesta mitat, ni la verticalitat de Lieke Martens i Candela Andújar, ni la punteria de Oshoala, ni la màgia en el trio del mediocampo formada por Pàtria Guijarro, Aitana i Alexia Putellas podien obrir la llauna en aquests 45 minuts, havent-hi sobretot una gran culpable d’això: Cata Coll, la portera de les andaluses, cedida por l’FC Barcelona, va salvar a les seves companyes en un parell d’ocasiones con estirades felines. Durant la següent meitat també faria intervencions de mèrit, però sent abatuda por un conjunt blaugrana insistent.

Un penal xiulat per a les culers després del descans va condicionar el duel, i de quina manera. Alexia Putellas trencava les taules en el marcador, la qual cosa obligaria al quadre blanc-i-vermell avançar les seves línies per a intentar treure algun punt de l’inexpugnable Estadi Johan Cruyff, i aquí el Barça no perdonaria. Oshoala i Patri Guijarro feien el segon i tercer gol respectivament, tots dos per cops de cap inapelables, sobretot, després del punt de la nigeriana, es podria dir que l’equip sevillà va baixar els braços davant el domini de les líders.

Un 3-0, i a continuar somiant per un títol de la màxima categoria del futbol espanyol femení: la Primera Iberdrola.

Font: Vael.com