El Servei de Mediació surt al carrer a promoure la convivència

En el marc de la celebració de la Setmana Europea de la Mediació, que es durà a terme del 21 al 25 de gener de 2019, el Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès es farà present a les comunitats de veïns i veïnes del barri del Casc Antic, seguint el Pla Municipal de Promoció de la Convivència. El pla comença en aquest barri i posteriorment s’anirà estenent a la resta de la ciutat.

Així, durant la Setmana Europea de la Mediació, les persones mediadores es trobaran amb la ciutadania per parlar de convivència i lliurar la Guia per la bona convivència a les comunitats de veïns i veïnes de Barberà del Vallès. Aquest nou recurs facilita informació per millorar l’organització i la gestió interna de les comunitats de veïns i veïnes, així com  la convivència veïnal.

A les visites, també s’informarà sobre la mediació, com a eina que facilita espais de diàleg i millora la convivència ciutadana.

Per a més informació, podeu contactar amb el Servei de Mediació (937 297 171 ext. 311; mediacio@bdv.cat; www.bdv.cat/mediacio).

Font: Ajuntament BdV