El teixit empresarial de Barberà del Vallès, amb La Marató 2019

Nodus Barberà ha impulsat un programa d’activitats solidàries, adreçat a les empreses barberenques, que seran mesurades per un gran “termòmetre solidari” ubicat al centre de negocis

El centre de Negocis Nodus Barberà, com a punt de trobada del sector empresarial de Barberà del Vallès, enguany s’ha afegit a la iniciativa solidària de La Marató 2019, amb un seguit d’activitats per col·laborar-hi, fomentar els valors de solidaritat i posar en valor la feina de col·laboració i cooperació social corporativa que realitzen les empreses del municipi.

Així, des d’avui dia 2 i fins al proper 16 de desembre, s’ha instal·lat a la recepció del centre, un gran termòmetre on se sumaran totes les aportacions que faran les empreses de Barberà del Vallès que hi participin amb un donatiu a La Marató, a través d’alguna de les modalitats possibles: per telèfon, al 900 21 50 50, el mateix diumenge 15 de desembre; per transferència bancària, o per Bizum, des de l’apartat “Donacions”, amb l’identificador de La Marató: 33333. Tota la informació per fer donacions la podeu trobar a la pàgina web: https://www.ccma.cat/tv3/marato/donatiu/

D’altra banda, s’han elaborat paneres de nadal solidàries amb productes aportats per les empreses ubicades al Centre de Negocis Nodus Barberà, amb uns tiquets solidaris per un preu de 5€, destinats íntegrament a la causa de La Marató 2019, i que es poden aconseguir a la recepció del centre. La recaptació se sumarà al termòmetre solidari. El sorteig de les paneres se celebrarà el pròxim dimarts 17 de desembre, a les 11h.

Aquest gran termòmetre creat per a l’ocasió mostrarà totes les aportacions i cada dia de la campanya es podrà veure com puja “el grau de solidaritat” de les empreses de Barberà del Vallès.

Al tancament de l’edició de La Marató 2019, a finals de març vinent, les empreses participants rebran un diploma d’agraïment a nom de l’entitat.

Font: bdv.cat