‘Els Biblioaventurers’, nou Club de Lectura Infantil de la Biblioteca Esteve Paluzie

La Biblioteca Esteve Paluzie us anima a participar en una nova aventura literària descobrint, experimentant i gaudint a través del llibres.
La lectura és un viatge d’emocions, sentiments, bogeria, intimitat, plaer i coneixements. Si teniu 7 o més anys, voleu experimentar aquestes sensacions i convertir-vos en els millors ‘Biblioaventurers’ del món i la lectura, heu de venir al nou Club de Lectura Infantil que al gener del 2017 estarà en funcionament a la Biblioteca Esteve Paluzie.
Si voleu participar, només cal omplir la butlleta d’inscripció adjunta i portar-la a la Biblioteca, demaneu també el passaport de lectura, i a viatjar! Us hi esperem!

Els Clubs de Lectura són activitats d’animació i foment de la lectura desenvolupats amb l’objectiu possibilitar la lectura personal i compartida, llegir més i millor i ser punt de trobada i de relació amb els infants, el jovent i les persones adultes amb les mateixes inquietuds. Participar és gratuït. Si esteu interessats en qualsevol modalitat adreceu-vos a la Biblioteca i demaneu informació.