Els residus de Nadal, cadascun al seu lloc

L’Ajuntament de Barberà vol recordar als barberencs i barberenques la importància de realitzar un correcte reciclatge de totes aquelles deixalles i embalatges de Nadal que durant aquests dies generem en més quantitat a les nostres llars.

Recordeu que per tal de fer una bona gestió dels residus cal:

  • Que els embalatges (papers i cartrons) estiguin plegats. Així reduirem el seu volum. Dipositeu-los dins del contenidor de paper i cartró.
  • Que els arbres de Nadal es dipositin al costat del contenidor més proper de casa vostra, els dies 8, 9 i 10 de gener. Deixeu-los la nit anterior. El servei de neteja de Via Pública passarà a recollir-los.

Cal recordar que la ciutadania també té a la seva disposició la Deixalleria Municipal on també es poden dipositar tant els embalatges com els arbres de Nadal. L’horari és de dilluns a dissabte, de 10 a 13.30h i de 16 a 19h, i diumenges de 10 a 13.30h. (Festius tancat).

La Deixalleria Municipal, ubicada al carrer Circumval·lació 16, permet fer una recollida selectiva d’aquelles fraccions de residus municipals per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer.

Gràcies per la vostra col·laboració. Fem de Barberà una ciutat neta! 

Font: Ajuntament de Barberà del Vallès