Espai de reflexió: ‘La càrrega mental en les dones: Conseqüències en la salut’

La càrrega mental és tot el treball invisible que les persones realitzem per organitzar les nostres vides i les de les persones que depenen de nosaltres. Per la socialització de gènere, majoritàriament, aquesta càrrega l’assumim les dones, amb els efectes negatius que això té vers la pròpia vida i la salut.

Qui no s’ha sentit identificada amb frases com No tinc temps ni de posar-me malalta o No me da la vida! Aquests comentaris, tan freqüents, evidencien aquesta realitat.

Fem, planifiquem, organitzem i recordem tantes coses que no tenim temps ni ganes per connectar amb les nostres necessitats i desitjos, ja siguin físics, emocionals, psicològics, sexuals….

L’objectiu d’aquest taller és crear un espai on les dones puguem identificar la nostra càrrega mental, per tal d’alliberar-nos d’ella i així gaudir d’espais per ser nosaltres mateixes.

Per participar cal adreçar-se a l’Oficina de Polítiques de Gènere, ubicada al Casal de Cultura (c/Nemesi Valls, 35, 2n), o per telèfon al 93 729 71 71 extensió 221 o enviant email a siad@bdv.cat, indicant nom i cognoms, número de telèfon, adreça electrònica de contacte.

Activitat gratuïta.

Places limitades.

Espai de reflexió: La càrrega mental en les dones: Conseqüències en la salut

Dates: Dijous, 6 i 13 de juny de 2019

Horari: de 17 a 19h

Lloc: Sala 2 de la Torre d’en Gorgs