Espectacle de titelles ‘La memòria de l’aigua’

L’espectacle forma part de la campanya ‘Som aigua’ a la qual estan adherits l’Ajuntament de Barberà del Vallès i Sabemsa.

El proper diumenge 2 de desembre a les 17.30 hores, l’Auditori Maria Feliu acollirà l’espectacle de titelles La memòria de l’aigua, de la companyia Akwa, un muntatge que mitjançant les arts escèniques fa una celebració de l’aigua i de la vida.

La memòria de l’aigua forma part de la campanya Som aigua i explica la història de la Capdenúvol, una nena molt divertida i una mica trapella a qui li encanta anar al riu a saltar bassals amb el seu amic, en Setciències. Però aquella tarda en baixar al riu descobreixen que l’aigua no està tan neta com hauria de ser. L’aparició de l’amo de la fàbrica fa que, espantats, caiguin al riu i hagin de marxar a casa ben molls. A la pobre Capdenúvol, només li faltava això, i aquella nit s’adorm ben trista i enfadada amb ella mateixa, el seu amic i la seva mare.

Acompanyada pel seu vaixell de paper, viatja en somnis cap a un desert imaginari on troba un simpàtic saurí, un vell savi amb una habilitat molt especial, és un llegidor de llàgrimes! Ell sabrà fer-la arribar al fons del seu cor fent un viatge emocional a través de l’aigua, i la Capdenúvol es despertarà l’endemà al matí amb un coneixement que la farà més gran, i l’ajudarà a trobar la solució per fer que el riu deixi d’estar contaminat.

Aquesta acció s’emmarca dins de l’adhesió de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i Sabemsa a la campanya Som aigua, impulsada per Enginyeria sense fronteres i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Aquesta campanya contempla posar en marxa als municipis diverses activitats, amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar la població sobre la importància de l’aigua i la cooperació municipal, tot fent èmfasi en l’aigua com a recurs escàs vinculat a una situació de desenvolupament desigual dels països, a més de la necessitat d’un enfocament global i integral de l’aigua com a dret humà i bé comú.

Acte: Espectacle de titelles ‘La memòria de l’aigua’

Dia: Diumenge, 2 de desembre

Hora: 17.30 hores

Lloc: Auditori Maria Feliu – Nemesi Valls, 35, segona planta – 08210 Barberà del Vallès