Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

La ciutat s’omple durant dos dies de diferents propostes. 

Podeu gaudir de diverses activitats, moltes d’elles organitzades per les entitats de la ciutat. La festa del Dia del Casal de l’ Agrupació Social de Jubilats i Pensionistes de Can Gorgs; la festa de l’escuma portada a terme per l’ Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic; o la gran festa infantil de l’AVV de Can Gorgs, són algunes d’elles.

No t’ho perdis.  Consulta els enllaços i participa!

Dissabte, 18 de juny

9h – c/ Pintor Fortuny

MERCAT ECOLÒGIC DEL VALLÈS. Aquest dissabte, el Mercat Ecològic de Vallès visita Barberà del Vallès. El Mercat es tornarà a ubicar al carrer Pintor Murillo, entre passeig Doctor Moragas i Verge de l’Assumpció, en horari de 9 a 14h.

En el Mercat Ecològic es poden trobar molts establiments on gaudir de productes artesans i d’elaboració pròpia, sense cap tipus de procediment industrial. A les paradetes hi seran presents productes ecològics, locals, artesanals i de la terra, com mel, vins i olis, herbes, formatges, mató, fruites, verdures i productes envasats. Són productes ecològics, vegetals i animals, que han estat conreats utilitzant tècniques respectuoses amb el medi ambient, que no contenen pesticides ni herbicides, que respecten la fertilitat natural de la terra i que utilitzen espècies, varietats i races adaptades a l’entorn.

El Mercat Ecològic del Vallès, un projecte impulsat des dels ajuntaments de Cerdanyola, Rubí, Sant Quirze i Barberà del Vallès, amb l’objectiu de promocionar les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori i així donar a conèixer l’agricultura i la producció ecològica, compta amb més d’una desena de parades amb productes artesans i d’elaboració pròpia. Organitza: Mercat Ecològic del Vallès.

9h – Mercat Ecològic del Vallès

SETMANA DE L’ENERGIA. Joc de l’energia en un dia. Objectiu: conscienciar sobre l’estalvi energètic en les accions quotidianes. Exposició ‘El vehicle elèctric’. Detall dels principals avantatges del vehicle elèctric. Punt d’informació energètic municipal. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

10 a 18h – Castell de Barberà

VOLUNTARIAT ‘RECUPEREM EL CASTELL DE BARBERÀ’. Per inscriure’s cal enviar correu a: recreacion.ueas@gmail.com o trucar al telèfon: 650 74 55 48.

Organitza: Associació de Recreació UEAS

12h – Plaça Cooperativa

FESTA DE L’ESCUMA. Organitza: Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic.

17h – TMC

BALL DE SANT JOAN PER A GENT GRAN. Preu entrada: 2€. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

Diumenge, 19 de juny

10h – Casal de Can Gorgs

GIMCANA INFANTIL. Jocs i animació pels més joves.  Organitza: AV Can Gorgs i Grup Amateur de Teatre D’sas’3.

17h – Centre Cívic Ca n’Amiguet

BALL PER A LA GENT GRAN A LA ROMÀNICA. Organitza: Associació de Veïns i Veïnes de La Romànica.