Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

Durant aquest cap de setmana, la ciutadania pot gaudir de diferents activitats, entre les quals destaca una nova edició del Mercat Ecològic del Vallès, els tallers a La Roma per renovar l’espai, la Festa de la Tardor de Can Gorgs II i un nou espectacle infantil al TMC, Gisela y el libro mágico.

15 d’octubre

9h – c/ Pintor Fortuny: MERCAT ECOLÒGIC DEL VALLÈS. En el Mercat Ecològic es poden trobar molts establiments on gaudir de productes artesans i d’elaboració pròpia, sense cap tipus de procediment industrial. A les paradetes hi seran presents productes ecològics, locals, artesanals i de la terra, com mel, vins i olis, herbes, formatges, mató, fruites, verdures i productes envasats. Són productes ecològics, vegetals i animals, que han estat conreats utilitzant tècniques respectuoses amb el medi ambient, que no contenen pesticides ni herbicides, que respecten la fertilitat natural de la terra i que utilitzen espècies, varietats i races adaptades a l’entorn.

El Mercat Ecològic del Vallès, un projecte impulsat des dels ajuntaments de Cerdanyola, Rubí, Sant Quirze i Barberà del Vallès, amb l’objectiu de promocionar les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori i així donar a conèixer l’agricultura i la producció ecològica, compta amb més d’una desena de parades amb productes artesans i d’elaboració pròpia. Organitza: Mercat Ecològic del Vallès.

17.30h – Torre d’en Gorgs: FESTA DE TARDOR 2016. Berenar i ball amb el Duo Màgic. Invitació exclusiva per a persones de la tercera edat de Barberà del Vallès. Recollida de tiquets els dies 10, 11, 12 i 13 d’octubre a la seu de l’entitat. Organitza: AVV Can Gorcs II.

18h – Espai Jove La Roma: RENOVEM L’ESPAI JOVE LA ROMA. Taller de construcció de mobles amb reciclatge de palès. Ajuda’ns a confeccionar els mobles de l’Espai Jove aportant les teves idees. Organitza: Espai Jove La Roma.

18.30h – TMC: TMC FAMILIAR: GISELA Y EL LIBRO MÁGICO. Una fada, Gisel, haurà de superar mil aventures i proves per poder aconseguir els seus somnis. Podreu escoltar en directe A Gisela, i viure les aventures de la fada Gisel, a través de les cançons més famoses de les pel·lícules: La Bella y la Bestia, Aladín, El rey León, Peter Pan, El Jorobado de Notre Dame, Mary Poppins, La sirenita, Hércules… És un musical, ambientat a un món de fantasia de màgia i l’il·lusionisme per captivar el públic infantil i l’adult. Més informació i venda d’entrades: www.tmcbarbera.cat Organitza: Teatre Municipal Cooperativa.

16 d’octubre

14h – Centre Cívic Ca n’Amiguet: DIA DEL SOCI AVV LA ROMÀNICA. Amb dinar, actuació “All Stars Romànica” i ball amb música en viu. Organitza: AVV La Romànica.

18h – Parròquia Santa Maria: CONCERT I MASTERCLASS. Concert de l’Associació d’Amics de l’Orgue de Barberà del Vallès. Enrico Viccardi (Orgue – Como, Itàlia). Organitza: Associació d’Amics de l’Orgue de Barberà del Vallès.