Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

El final de la temporada del TMC, la cultura popular dels Gegants i el 25N centren la proposta d’activitats de Barberà del Vallès per aquest cap de setmana.

Divendres 24 de novembre

18h – Biblioteca Esteve Paluzie: XERRADA SOBRE LA MENOPAUSA. ‘Quina visió té una osteòpata en la menopausa? Com prevenir i tractar els canvis fisiològics en la dona’, a càrrec de Maria de Clares de Fisiosalut Barberà. Entrada lliure. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

18h – Espai Jove La Roma: NIT JOVE. Barbacoa amb les brases del patriarcat! Porta la carn i nosaltres posem el pa, beguda, coberts i postres. Organitza: Espai Jove La Roma.

19h – Auditori Maria Feliu: “EL MÓN DELS GEGANTS, CULTURA I EDUCACIÓ”. Acte de presentació del projecte educatiu ‘Gegants a l’Escola’ creat per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC), i en el qual ha participat el cap de Colla dels Geganters i Grallers de Barberà del Vallès, Josep Torrella i Olivé. Durant l’acte, també es farà la presentació del llibre ‘Els Gegants al Vallès Occidental’, escrit per l’experimentat geganter, Robert Quirantes Esteban, i amb el treball de l’entitat ‘Els Gegants Som’. Organitza: l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, Els Gegants Som, la Colla de Geganters i Grallers de Barberà del Vallès i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Dissabte 25 de novembre

10h – Mercat Municipal Onze de Setembre: MERCARTESANIA. Organitza: Mercat Municipal Onze de Setembre.

18h – Plaça de la Vila: CONCENTRACIÓ “BARBERÀ DIU PROU CONTRA LA VIOLENCIA VERS LES DONES”. A la concentració participaran persones representants de la societat civil i de diferents institucions per mostrar la repulsa contra qualsevol tipus de violència que es pugui exercir contra les dones arreu del món. Organitza: Associació per a la Igualtat Dones.com

21.30h – TMC: DANSA DE MORT. Companyia Sala Muntaner. Strindberg presenta un matrimoni burgès de dues persones fracassades: ell, un militar deixat de banda en les promocions, i ella, una actriu que ha abandonat una carrera teatral, probablement molt mediocre. Després d’anys de vida en comú, no tenen ja res a dir-se, i estan morts en una casa que sembla més una presó. Arriba de visita un tercer personatge i la seva presència és rebuda com una benedicció del cel. Marit i muller troben en ell un interlocutor per confiar-li l’infern on viuen. Aquest infern arrossega el visitant, i es troba envoltat en aquest remolí de misèries. Entrades disponibles a www.tmcbarbera.cat i taquilla. Organitza: Teatre Municipal Cooperativa

Diumenge 26 de novembre

11h – TMC: CINEMÚSICA. Companyia Viu el teatre. Espectacle familiar. Veniu a gaudir del nostre petit homenatge al cinema mut, en el qual la música en directe ens guiarà per una història d’històries plena d’emocions que ens recordaran escenes úniques del cinema en blanc i negre. Durada: 30 minuts. Dos passis: a les 11 i a les 12h. Entrades disponibles a www.tmcbarbera.cat i taquilla. Organitza: Teatre Municipal Cooperativa.

Font: Ajuntament de Barberà del Vallès