Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

Recull dactivitats que es duen a terme a Barberà del Vallès

durant aquest cap de setmana.

Divendres, 9 de febrer

17h – Espai Gran Centre: CINEFÒRUM ALS ESPAIS GRANS. ‘Un amigo para Frank’ del director Jake Schreier. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

17.30h – Mercat Municipal Onze de Setembre: CARNESTOLTES AL MERCAT. Espectacle infantil Xup-Xup a càrrec de Betty i Perla. A les 18.30h, desfilada i concurs de disfresses amb música a càrrec del Dj Charly. Imprescindible inscripció prèvia (places limitades). Cal recollir el dorsal en el punt d’informació del Mercat.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie: TALLER INFANTIL DE CARNESTOLTES. A càrrec de Javier Andrades. A partir de 6 anys. Inscripció prèvia a partir del 25 de gener. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

21h – Espai Jove La Roma: NIT JOVE DE CARNESTOLTES: Nit jove de disfresses a la Roma. Amb concursos i música. Properament podreu trobar més informació a Facebook i a Instagram. Organitza: Espai Jove La Roma.

Dissabte, 10 de febrer

Durant tot el dia al Mercat Municipal Onze de Setembre: PARADETA DE LLIBRES SOLIDARIS. A les 12h, CONTACONTES LLIBRE SOLIDARI. Organitza: Mercat Municipal Onze de Setembre.

10h – Institut Bitàcola: JORNADA DE PORTES OBERTES A L’INSTITUT. De 10 a 13h. Organitza: Institut Bitàcola.

17.30h – c/ Monturiol: RUA I CONCURS DE CARNESTOLTES amb comparses i carrosses, amb l’animació Rum Rum Trasto Karts de la Cia. Xip Xap. Sortida: c. Monturiol. Recorregut: c. del Bosc, rda. Indústria, rda. de l’Est, pg. Doctor Moragas fins a la rotonda de la font de c. Pintor Fortuny i torna a baixar pel pg. Doctor Moragas fins a la plaça de la Vila. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès, amb la participació de comparses de grups i entitats ciutadanes.

19.30h – Plaça de la Vila: BALL DE CARNESTOLTES amb el grup Remember, l’original. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès, amb la participació de comparses de grups i entitats ciutadanes.

22h – Plaça de la Vila: CERCAVILA des de la plaça de la Vila fins a La Nau. Organitza: Ateneu de Barberà, Casal de Joves Obriu Pas i Kol·lectiu de Dones de Barberà.

23h – La Nau: CONCURS DE DISFRESSES DE CARNESTOLTES I CONCERTS DE DJ’S. Organitza: Ateneu de Barberà, Casal de Joves Obriu Pas i Kol·lectiu de Dones de Barberà.

10 i 11 de febrer

SANT ANTONI ABAT

Dissabte 10: 20h – MISSA de Sant Antoni Abat a l’església de Santa Maria. Després de la missa, a la Plaça Cooperativa, es farà una copa de cava i coca a Cal Siso.

Diumenge 11: 8.30h – Plaça Cooperativa: XOCOLATADA oferida per l’abanderat Quim Ruíz Arias i els cordonistes Àlex Ruíz Arias i Núria Arias Balaguer.

De 10 a 11h – Plaça del Mil·lenari: ESMORZAR POPULAR

11.30h – Església La Romànica: BENEDICCIÓ DE LA BANDERA, CAVALLS I CARRUATGES.

Seguidament inici de la tradicional PASSADA PELS CARRERS DE LA CIUTAT. Sortida de la plaça del Mil·lenari. Recorregut: Ramon Berenguer, carretera de Barcelona, via de Sant Oleguer, ronda de Santa Maria, c. de Sant Pere, c. Santa Bàrbara, c. Doctor Ferran, c. de Barcelona, c. Migdia, c. Maria Reverter, c. Nemesi Valls, c. Sant Jordi, c. Puigcerdà, ronda Indústria, ronda de l’Est, c. Verge de Montserrat, c. Pintor Fortuny, passeig Doctor Moragas i plaça de la Vila. Organitza: Associació Cultural La Cooperativa. Col·laboren: Hípica Llargués, Llegums Cuits Gasull i Claramunt, Carpinteria d’Alumini Alcegoya SL, Carnisseries Casa Tió, Transports Pubill, AV La Romànica.

Diumenge, 11 de febrer

De 10 a 14h – Torre d’en Gorgs: GRAN JORNADA DE DONACIÓ DE SANG. Organitza: Asociación Profesional de Repartidores Autónomos de Farmacia.

18h – Teatre Municipal Cooperativa: LAS BRUJAS DE SALEM. Companyia de Taula de Teatre. La història de com la petita comunitat de Salem cau en la bogeria per la superstició, la paranoia i la malícia. Preus: 6 euros anticipada – 8 euros dia de l’espectacle. Entrades disponibles a www.tmcbarbera.cat.

Font: Ajuntament de BdV