Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

Recull dactivitats que es duen a terme a Barberà del Vallès durant aquest cap de setmana.

Divendres, 2 de març

De 9 a 14h i de 16 a 19h – Fira Sabadell: LA FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ A LA FIRA DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL. Informació sobre tot tipus d’itineraris formatius i professionals. Accés lliure, amb inscripció prèvia per a xerrades i tallers. Organitza: Fundació Barberà Promoció.

18h – Espai Jove La Roma: ASSEMBLEA JOVE. Tens propostes? Vine, participa i fes la teva La Roma! Organitza: Espai Jove La Roma.

19h – Biblioteca Esteve Paluzie: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘PINYOLS MADURS. VUITANTA-CINC BIOLITS’.Editat per Voliana edicions, d’Isidre Grau Antolí. L’acte el presentarà l’escriptora pallaresa Raquel Picolo Berné i llegirà la coneguda presentadora i actriu Màbel Martí Esparza. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

19.30 i 21.30h – Teatre Municipal Cooperativa: FESTIVAL ZERO – MI GRAN OBRA (UN PROYECTO AMBICIOSO). De David Espinosa. Espectacle de gran format a petita escala. És el que ell faria si tingués un pressupost il·limitat, el teatre més gran del planeta, 300 actors en escena, una orquestra militar, un grup de rock, animals, cotxes i un helicòpter. Mi gran obra és un espectacle pensat en gran però fent-ho en petit, utilitzant plantejaments i tècniques pròpies d’un arquitecte. L’actor, assegut davant d’una taula que serveix d’espai escènic a escala, desenvolupa l’espectacle manipulant figures humanes de maquetes de tren i altres objectes; mentre és vist per un grup reduït de 20 espectadors asseguts al voltant de la taula. Entrades disponibles a www.tmcbarbera.cat. Organitza: TMC – Teatres en Xarxa.

20.30h – Teatre Municipal Cooperativa: FESTIVAL ZERO – CONSEQÜÈNCIES. De la companyia Moveo. La companyia Moveo continua difuminant la línia entre persona intèrpret i persona espectadora i explorant els límits entre realitat i ficció. Conseqüències, la seva nova creació, és un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment les relacions entre aquests dos conceptes en la nostra vida quotidiana i el temps accelerat en què vivim. Conseqüències és un treball irònic i alegre sobre la possibilitat de ser incoherent, arribar tard, estar fora de lloc, i sobre les conseqüències que té. Entrades disponibles a www.tmcbarbera.cat. Organitza: TMC – Teatres en Xarxa.

Dissabte, 3 de març

De 10.30 a 13.30h – Fira Sabadell: LA FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ A LA FIRA DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL. Informació sobre tot tipus d’itineraris formatius i professionals. Accés lliure, amb inscripció prèvia per a xerrades i tallers. Organitza: Fundació Barberà Promoció.

10.30 i 11.30h – Biblioteca Esteve Paluzie: HORA DEL CONTE EN ANGLÈS. ‘Farmyard’, a càrrec de Kids&Us Barberà del Vallès. A partir de 4 anys. Durada 35 minuts. Amb inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

11h – Plaça de la Vila: ASSEMBLEA VAGA FEMINISTA 8 DE MARÇ. Trobada de coordinar accions. Organitza: Vaga Feminista BDV.

18h – Plaça Cooperativa: BALLADA DE SARDANES. Celebració Dia del Soci de Barberà amb la Sardana. Amb la cobla Ciutat de Terrassa. Organitza: Barberà amb la Sardana.

20.30h – Teatre Municipal Cooperativa: FESTIVAL ZERO – A.K.A. (ALSO KNOWN AS). De la Sala Flyhard.Carles. 15 anys. Parla català i castellà. O tot alhora, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3-4 anys. No se’n recorda. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder. I… coneix la Clàudia. S’enamora de la Clàudia. Classe mitjana-alta. Catalana. Burgesia catalana. Tot va bé. Primera nit que tindran sexe… faran l’amor. Hi ha molt d’amor. Tot se’n va a prendre pel sac. Apareix la cosina. Coitus interruptus. La Clàudia no li respon més les trucades. Apareix la policia a casa. Judici. Per què? És moro. O almenys ho sembla. “En realitat”, perquè la Clàudia era menor. Però en realitat perquè és moro, no és d’aquí. Qui ets? Qui la gent creu que ets? O ets el que sents? O una barreja? Importa qui ets? Qui has estat? O el que sembles ser? L’obra tracta d’en Carles, de l’amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres no serem espectadors, serem els seus oients, còmplices i jutges… en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història. Entrades disponibles a www.tmcbarbera.cat. Organitza: TMC – Teatres en Xarxa.

21h – Torre d’en Gorgs: DÍA DE ANDALUCÍA 2018. Homenatge a la Bandera Andalusa i les actuacions del Coro de la Casa de Granada i l’espectacle IMPROSHOW de Planeta Impro. Organitza: Casa de Granada.

Font: Ajuntament de Barberà del Vallès