Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

Recull dactivitats que es duen a terme a Barberà del Vallès

durant aquest cap de setmana.

Dissabte, 24 de març

10h – Mercat Municipal Onze de Setembre: MERCARTESANIA. Organitza: Mercat Municipal 11 de Setembre.

16h – Yelmo Cines Baricentro: CINC – CINEMA INFANTIL EN CATALÀ AMB ‘OPERACIÓ CACAUET 2 MISSIÓ: SALVAR EL PARC’. Preu especial: 4 euros. Organitza: CPNL i Yelmo Cines Barcentro.

20.30h – Diferents punts de la ciutat: HORA DEL PLANETA. Connecta’t al Planeta i apaga la llum entre les 20.30 i les 21.30h. L’Ajuntament apagarà diversos espais de la ciutat. Organitza: WWF i Ajuntament de Barberà del Vallès.

Diumenge, 25 de març

12h – TMC FAMILIAR: SUPERBLEDA. Tots tenim superpoders. Els tenim tan amagats que costen de trobar, però quan els necessites, apareixen. La Bleda té la força d’una formiga perquè pot aixecar set vegades el seu pes, té el poder de desaparèixer perquè només aclucant els ulls ja no es veu, i pot salvar qui convingui només dient “un, dos, tres, salvats!”. Però quan sorgeixi un problema “real”, una necessitat “real”, tindrà el superpoder més real de tots: la imaginació. Entrades disponibles a www.tmcbarbera.cat. Organitza: Teatre Municipal Coooperativa.

12h – Yelmo Cines Baricentro: CINC – CINEMA INFANTIL EN CATALÀ AMB ‘OPERACIÓ CACAUET 2 MISSIÓ: SALVAR EL PARC’. Preu especial: 4 euros. Organitza: CPNL i Yelmo Cines Barcentro.

19h – Plaça de la Vila: CONCENTRACIÓ BARBERÀ DIU PROU A LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES. Sota el lema “Barberà diu prou a la violència vers les dones”, l’Associació per a la Igualtat Dones.com convoca a la ciutadania a participar en una nova concentració en rebuig a la violència de gènere que es portarà a terme aquest diumenge, 25 de març a les 19h a la plaça de la Vila. Organitza: Associació per a la Igualtat Dones.com

Font: Ajuntament de BdV