Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

Recull dactivitats que es duen a terme a Barberà del Vallès durant aquest cap de setmana.

Dissabte, 14 de març

10h – JORNADA DE PORTES OBERTES A DIFERENTS LLARS D’INFANTS PÚBLIQUES I PRIVADES DE LA CIUTAT:

De 10 a 13 hores: LA BLAVA, EL BOSQUET, RODONA

De 10 a 13.30 hores: ESQUITX, IRIS

De 10.30 a 13.30 hores: EL PETIT KIWI

11h – Biblioteca Esteve Paluzie: HORA DEL CONTE EN ANGLÈS. The far west a càrrec de Kids&Us Barberà del Vallès. A partir de 4 anys. Durada: 35 minuts. Inscripció prèvia. Aforament limitat. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

11h – Llibreria Niudelletres (av. Generalitat, 91): PRESENTACIÓ DEL CONTE ‘LES FADETES ENGINYOSES’. A càrrec de Judit Pérez, autora del conte. Activitat inclosa en les activitats de Sant Jordi. Organitza: Llibreria Niudelletres.

11h – Casal Popular Tangram: MATÍ DE FOTO. A les 11h, mini taller bàsic de fotografia “Per a què serveixen els botons de la meva càmera?”. A les 13h, inauguració de l’exposició ‘Gallecs’, de Sergi Canet i presentació del grup de fotografia de Tangram. Organitza: Casal Popular Tangram.

16h – Yelmo Cines Baricentro: CINEMA INFANTIL EN CATALÀ 2018. Tadeo Jones 2. El secret del rei Mides.Preu: 4€ infants i persones adultes. Organitza: Yelmo Cines Baricentro i Consorci per a la Normalització Lingüística.

17.30h – Parc Europa: TORNEIG DE FUTBOL. Les inscripcions es poden fer presencialment a La Roma o a través del correu laroma@bdv.cat abans del 13 d’abril. Els equips han d’estar formats per entre 5 i 8 membres. Organitza: Espai Jove La Roma.

21.30h – TMC: LES FALSES CONFIDÈNCIES. Companyia Onze al Teatre. Una comèdia d’intriga i estratègia, plena de diàlegs intel·ligents i farcits d’equívocs i dobles sentits. El públic serà testimoni de la confusió entre els diferents personatges, víctimes de la trama ordida per un lleial criat en favor del seu amo, que intercanvien secrets i confidències al llarg de tota la representació, amb diàlegs que amaguen pensaments veritables que faran que els desitjos del cor guanyin als interessos mesquins i de conveniència de l’aristocràcia de l’època. Organitza: Teatre Municipal Cooperativa.

Diumenge, 15 de març

12h – Yelmo Cines Baricentro: CINEMA INFANTIL EN CATALÀ 2018. Tadeo Jones 2. El secret del rei Mides.Preu: 4€ infants i persones adultes. Organitza: Yelmo Cines Baricentro i Consorci per a la Normalització Lingüística.

Totes aquestes activitats es poden consultar a la NOVA APP DE BARBERÀ DEL VALLÈS, disponible per a dispositius Apple i Android.

FONT: Ajuntament de BdV