Què fer a Barberà aquest cap de setmana?

Barberà s’omple de propostes per a tots els gustos.  Aquest cap de setmana podràs gaudir de la Festa de la Primavera que organitza  l’Agrupació Social de Jubilats i Pensionistes de Can Gorgs, del concert de guitarres de l’EMM; pots participar en la caminada a la Mola que organitza l’Esplai l’Esquirol; o gaudir del Ball per a la Gent Gran que organitza diumenge l’AVV La Romànica.

Dissabte, 14 de maig

8h – Plaça de la Vila

IX CAMINADA SOLIDÀRIA BARBERÀ-LA MOLA. Un any més, l’Esplai l’Esquirol organitza aquesta caminada solidària que arribarà al cim de La Mola. Serà el proper dissabte, 14 de maig. Enguany, els diners que es recaptin es donaran al Banc d’Aliments de la Parròquia Santa Maria.

La caminada sortirà de la plaça de la Vila a les 8h i té previst arribar al cim de La Mola a les 15h. El recorregut de la caminada és un magnífic itinerari per la vora del riu Ripoll. Un total de 23,36km on es podrà gaudir de l’entorn natural. Tot el camí estarà senyalitzat amb fletxes negres sobre un fons groc per facilitar la tasca als i les senderistes.

Durant el camí hi haurà una sèrie de punts de control on les persones que hi participin podran segellar la seva targeta de control, que verifica que s’ha seguit tot el camí correctament. A més, en els punts de control es podrà trobar beguda i aliments per recuperar forces. (6 controls. 3 avituallaments).

El preu d’inscripció és de 9 euros, dels quals 4,5 euros aniran destinats directament a la Parròquia. La resta (4,5 euros) estan destinats a despeses de gestió, avituallament de les persones participants, entre altres.

La caminada solidària Barberà – La Mola és una activitat organitzada per l’Esplai L’Esquirol, des de fa 9 edicions i que està destinada a la participació no només dels infants, sinó a tothom que així ho desitgi. Cal destacar que és una activitat solidària, que té com un dels seus objectius recaptar diners, que cada any destinen a una associació diferent.

Les inscripcions es poden fer a la web de l’entitat: http://www.celesquirol.es/.

Organitza: Esplai L’Esquirol.

11h – Biblioteca Esteve Paluzie

XERRADA INFORMATIVA SOBRE AUTISME I TGD. Organitza: Associació de Pares i Mares de persones amb autisme i TGD.

JUGA PER VALÈRIA

d’11,30 a 20h

(Imatge de la notícia amb el programa)Des de les 11,30 a les 20 hores vine i juga per Valèria. Molts i molts establiments, associacions, empreses i ciutadania col.labora en aquest repte per ajudar a Valèria amb una operació molt complicada i costosa que només li poden fer als EEUU.

12h – Plaça de la Vila

EL MERCADET DE LA XARXA. La Xarxa de Solidaritat Popular de Barberà del Vallès torna a organitzar una nova jornada de ‘El Mercadet de La Xarxa’, un projecte que té com a objectiu recollir roba per a infants en bon estat que serà lliurada i reutilitzada per famílies barberenques amb dificultats.

Organitza: Xarxa de Solidaritat Popular de Barberà del Vallès.

21h – Torre d’en Gorgs

CRUZ DE MAYO. Inauguració de l’exposició, actuació i vi d’honor a la Sala Celler. L’exposició romandrà oberta fins el dia 19 de maig.

Organitza: Casa de Granada.

Diumenge, 15 de maig

17h – Centre Cívic Ca n’Amiguet

BALL PER A LA GENT GRAN.

Organitza: AVV La Romànica.