Què fer a Barberà del Vallès aquest cap de setmana?

La ciutat ofereix un munt d’activitats per a totes les edats.

Dissabte 16 de setembre

9h – c/ Pintor Fortuny

MERCAT ECOLÒGIC DEL VALLÈS. El Mercat promociona les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori i dóna a conèixer l’agricultura i la producció ecològica com a model sostenible per a la preservació del medi ambient i de qualitat. Organitza: Mercat Ecològic del Vallès.

10h – Estació Rodalies

RUTA LITERÀRIA. “La ciutat del fum”. Amb inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

10h – Plaça de la Vila

1a MOSTRA DE CERVESA ARTESANA. Per aquesta primera edició, es comptarà amb la presència de set cerveseres (AS Cervesa, Biir, Catalan Brewery, Garage Beer Co, Les Canyes, Mas Malta i SOMA), molt ben valorades entre les persones aficionades a la cervesa artesana. Durant la mostra, es portaran a terme diverses activitats com tasts dirigits, campionat de cartes Drunk Joker, actuacions musicals en directe i sorteigs de lots de cerveses. Organitza: Associació de Cervesers de Barberà del Vallès, amb la col·laboració de la Cerveseria La Penúltima i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Més informació: 1a Mostra de Cervesa artesana

10.30h – Mercat Municipal Onze de Setembre

TARDOR KIDSVisita dels Minions, Storytimes a càrrec de Kids&Us i taller de cuina infantil (amb inscripció prèvia. Organitza: Mercat Municipal Onze de Setembre.

Més informació: https://www.facebook.com/pg/mercat11setembre/

18h – Casal de Can Gorgs

FESTA DEL CASAL DE CAN GORGS. Ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla Contemporània. A partir de les 20h, tradicional cantada d’havaneres, enguany amb el grup Port Bo, originari de Calella de Palafrugell. Degustació de rom cremat. Música a la fresca a partir de les 22h, a càrrec del grup Polls & Llops, que fan versions de Van Morrison. La nit acabarà amb una sessió remember del grup Substratum. Organitza: Associació de Veïns i Veïnes de Can Gorgs, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Més informació: Festa del Casal de Can Gorgs

Diumenge 17 de setembre

12h – Plaça de la Unitat

FESTA HOLI DE L’AVV I BOTIGUERS DEL CASC ANTIC. El Holi és una festa popular que té com a finalitat tacar-se la roba de diferents colors. És per això que des de l’entitat es recomana continuar amb la tradició de l’Índia i vestir-se de color blanc. Aquesta ‘guerra de colors’ començarà a les 12 hores i es comptarà amb la música del DJ Isaac Ropero. Organitza: l’Associació de Veïns i Veïnes i Botiguers del Casc Antic.

Més informació: L’AVV i Botiguers del Casc Antic organitza una Festa Holi

17h – Centre Cívic Ca n’Amiguet

BALL PER A LA GENT GRAN. Música en directe. Preu: 2 euros. Organitza: AVV La Romànica.