Festa de cloenda del Club de Lectura Infantil: ‘Biblioaventures: un viatge ple de lectures per descobrir’

El Biblioaventures  arriba al seu fi el proper dilluns 26 de juny a les 18h, iniciativa organitzada per la Biblioteca Esteve Paluzie que promou la lectura entre els infants de 7 a 13 anys.
Aquesta activitat correspon al Club de Lectura Infantil, una activitat anual de foment de la lectura proposada i dirigida des d’una perspectiva dinàmica i de participació col·lectiva on l’augment en la participació any rere any reflecteix l’hàbit lector i el gust per la lectura dels infants de Barberà del Vallès i que es posa de manifest amb aquestes trobades.
Enguany els infants participants han llegit un nombre de llibres determinats, aquests els han convidat a descobrir valors socials, situacions quotidianes, coneixement, personatges desconeguts (fantàstics, estrambòtics, divertits, etc.), en definitiva, ha sigut un viatge ple de lectures on el discurs, l’experimentació, l’aprenentatge i els sentiments han sigut trets fonamentals d’aquesta activitat.
Però com a qualsevol viatge… aquest arriba al seu fi, i per concloure’l estem preparant una sessió inimaginable, exòtica i sorprenent on els infants que participin de ben segur experimentaran aventura, nervis i emoció, i el més important és que compartiran i recordaran per sempre aquestes sensacions.
Us hi esperem… amb el Passaport de Lectura!  Recordeu que teniu fins al 23 de juny per omplir-lo i portar-lo a la Biblioteca!
Durant aquest acte tindrà lloc el lliurament de premis per lectura dirigida, el sorteig de regals per lectura lliure, i l’entrega dels diplomes amb motiu de la participació en l’activitat.
Cal inscripció prèvia.