El Festivalet, una festa infantil i familiar

El proper dissabte dia 23, tallers, espectacles i música al Casal de Can Gorgs.

El proper dissabte, 23 de setembre, el grup de mares i pares del Casal Popular Tangram organitza una jornada d’ambient familiar i plena d’activitats.

El Festivalet es durà a terme al Casal de Can Gorgs, a partir de les 11 i fins les 18h, i comptarà amb diferents racons de joc, tallers i espectacles com contacontes o titelles. Com a activitat destacada, es podrà gaudir, durant l’hora del vermut, del concert de la cantant Lali BeGood, que oferirà el seu repertori de cançons de kindie rockper a infants i famílies.

A l’hora del dinar, es proposa un pícnic on cada família pot portar el seu menjar. A més, també hi haurà disponible una food truck amb servei de cuina i barra. Durant la jornada, l’ambientació musical anirà a càrrec dels dj’s Nanuk i Sombrerero.

Aquesta és la primera edició d’una activitat que té vocació de continuïtat, i que pretén ser una cita anual on famílies de Barberà s’organitzen per oferir i compartir un espai lúdic infantil pensat per ser viscut en família i en comunitat. L’entrada és gratuïta.

El Festivalet és una iniciativa del Casal Popular Tangram, concretament de les famílies de l’Escola de Mares i Pares, i compta amb la col·laboració de l’Esplai El Piolet, l’associació juvenil De Cara a la Calle, l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Gorgs i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

El Festivalet

Dia: 23 de setembre

Hora: D’11 a 18h

Lloc: Casal de Can Gorgs

Ronda Catalunya, 85

08210 – Barberà del Vallès

Font: Ajuntament de Barberà del Vallès