Torna la Mostra Gastronòmica

Una vegada finalitzada la Ruta de la Tapa, és el torn de gaudir dels sabors barberencs en una nova edició de la Mostra Gastronòmica.

El proper cap de setmana, 27 i 28 de maig, la plaça García Lorca acollirà la Mostra Gastronòmica, la segona de les activitats deTastem Barberà 2017, on col·laboren l’Ajuntament de Barberà i l’Associació de Comerciants Barberà Comerç Urbà.

La III Mostra Gastronòmica és una trobada per donar a conèixer l’oferta gastronòmica de la ciutat, la qualitat dels productes que s’escullen per fer cadascuna de les receptes i l’excel·lent professionalitat dels establiments de menjar del municipi.

Així, dissabte 27 de maig, entre les 18 i les 24 hores i el diumenge 28 de 12 a 16 hores, la plaça García Lorca s’omplirà de sabors, aromes, textures i bones presentacions que faran gaudir dels sentits i on es podran degustar les especialitats de les tapes i plats locals, amb les millors creacions de restauradors, bars i comerços de menjar de la ciutat.

La Mostra Gastronòmica repetirà el seu ambient familiar per passejar amb les amistats, en un entorn agradable per gaudir d’una estona de lleure al centre de la ciutat, degustant les seves creacions.

Enguany, es lliuraran 10 premis, mitjançant un sorteig per a un sopar per a dues persones en alguns dels establiments participants. Podran optar a guanyar algun d’aquests premis qui consumeixi i segelli 7 caselles dels establiments participants. L’urna estarà ubicada a l’estand d’informació de la Mostra, i el sorteig es farà diumenge, 28 de maig a les 16h.

Cal recordar que el passat diumenge, 21 de maig, va finalitzar la setena edició de la Ruta de la Tapa, una activitat en la qual diferents establiments de restauració de la ciutat dissenyen una tapa per concursar en el premi a la millor tapa de Barberà del Vallès, i per ser tastades per la ciutadania amb una oferta especial de tapa i beguda. El sorteig es realitzarà 28 de maig a les 12.30h a la plaça Garcia Lorca durant la celebració de la Mostra Gastronòmica.

Per tal de seguir totes les informacions i les activitats, es poden consultar els següents enllaços:www.facebook.com/comercbarberadelvalles/ o www.facebook.com/detotapropteu/