El Forat celebra una festa de final de curs a la plaça de la Unitat

La festa, que es realitzarà aquest divendres, 14 de juliol, de 17.30 a 19h, acollirà diferents activitats entre les quals es podrà gaudir d’una gimcana de tallers, tatoos de henna, graffiti, slack-line i malabars, entre altres.

Aquest divendres, 14 de juliol, la plaça de la Unitat acull la Festa de Final de curs del Servei Socioeducatiu per adolescents ‘El Forat’.

El Forat és un servei socioeducatiu destinat a adolescents d’entre 12 i 15 anys del municipi. La seva gran finalitat és aconseguir una educació integraldels i les adolescents, incidint en els seus processos de socialització, tot donant sortida a les seves necessitats i inquietuds. Educant globalment en les idees, els valors, les habilitats, les actituds i les maneres de fer, aconseguirem el desenvolupament social i personal dels i les adolescents. Ara, el Forat vol cloure el curs 2016/2017 amb una festa on convida a tots i totes les seves usuàries.

En la Festa es preveu realitzar diferents activitats. Algunes d’elles són:gimcana de tallers, tatoos de henna, graffiti, slack-line i malabars, entre altres.

Acte: Festa Final de Curs El Forat

Dia: 17 de juliol

Horari: de 17.30 a 19h

Lloc: plaça de la Unitat

08210 – Barberà del Vallès

Font: Ajuntament de Barberà del Vallès