Francisca Huelva ha estat la guanyadora del sorteig de Nadal de Barberà Comerç Urbà

El veredicte es va fer públic el passat dissabte en una festa popular que es va dur  a terme a la plaça de la Vila

Aquest passat dissabte, 14 de gener, el centre de la ciutat es va omplir de gom a gom per a conèixer quina era la persona premiada del sorteig de Nadal que ha organitzat Barberà Comerç Urbà.

La campanya es va iniciar el passat mes de desembre i convidava a tota la ciutadania a realitzar les seves compres als establiments associats BCU i participar així en la seva campanya de Nadal per guanyar un creuer per a dues persones pel Mediterrani.

Va ser després de la festa popular que l’entitat va organitzar a la plaça de la Vila. A les 19h va ser quan l’alegria va omplir la plaça. La persona premiada va sortir entre la multitud  i va pujar a l’escenari amb el seu carnet omplert. El president de Barberà Comerç Urbà, Alfonso Alharilla, el tinent d’Alcaldia de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barberà, Pere Pubill i diferents associats de l’entitat van comprovar el número guanyador. La persona premiada va ser Francisca Huelva que properament gaudirà del seu guardó, un creuer per a dues persones pel Mediterrani.

Des de BCU han posat de manifest l’agraïment a tots els comerços associats per participar en la Campanya de Nadal, així com a 9SErlons i Can Salvatella per patrocinar-la.