El Grup de Teatre Amateur D‘sas’3 porta al TMC el seu muntatge ‘A les 7 reunió d’escala‘ L’obra forma part de la III Mostra de Teatre Amateur que es va iniciar al mes de novembre i que compta amb un total de 7 muntatges.

Aquest dissabte arriba una nova obra de teatre emmarcada en la III Mostra de Teatre Amateur de Barberà del Vallès. Es tracta de l’obra ‘A les 7 reunió d’Escala’ interpretada pel Grup de Teatre Amateur D’sas’3.

‘A les 7 reunió d’Escala’ tracta sobre una divertida comunitat de veïns i veïnes que conviuen amb un malentès que els farà viure les situacions més surrealistes.

L’obra està escrita per Mònica Pérez, dirigida per Neus Martínez i interpretada per Eva Romero,Gerardo García,Javier Escudero, Aina Arae,Angeles García, David Martínez, Xavi Martínez, Manuel Pizarro, Yolanda Martínez, Consu Cristofani, Juani Ortega, Neus Malaguilla, David Neira i Víctor Rodríguez. L’escenografia ha estat desenvolupada per Bernardo Cristofani, Alfonso Saura, Antonio Pineda i Gerardo García.

Preu entrades anticipades 6 euros. El mateix dia de l’espectacle: 8 euros. Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del Teatre Municipal Cooperativa (www.tmcbarbera.cat) o a la taquilla del teatre.