III Cicle de conferències sobre alimentació i salut responsable: Innovació en l’alimentació i nous aliments

El proper dimecres 25 de setembre, la Biblioteca Esteve Paluzieacollirà una xerrada titulada “Innovació en l’alimentació i nous aliments”, una conferència emmarcada en el III Cicle de Conferències sobre alimentació i salut responsable, organitzada per la Unió de Consumidors de Catalunya (UCC) i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

La conferència s’iniciarà amb la presentació de la conferència, a les 17.30 hores, a càrrec de Salvador Domínguez, president de la Unió de Consumidors de Catalunya. A continuació, la intervenció de Xavier Garcés Trillo, alcalde de Barberà del Vallès, que realitzarà la salutació institucional i donarà la benvinguda al públic assistent.

Seguidament serà el torn de la taula rodona sobre innovació en l’alimentació i nous aliments, amb la participació d’Idoia Codina Torrella, investigadora i gestora de Convenis d’I+D+I i Transferència en Higiene i Tecnologia dels Aliments de la Universitat Autònoma de Barcelona, Rosa Pruna i Esteve, presidenta de l’Associació Agrària de Joves Agricultors i Victoria Gilabert Escrivá, tècnica d’Innovació de GAC – Verdifresh. Aquesta taula rodona anirà moderada per Marta Miró Fernández, tècnica de Salut Pública de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

La inscripció a la conferència és totalment gratuïta i cal confirmar assistència al 93 454 67 76 o al correu electrònic ucc@consumidors.org.

El III Cicle de conferències sobre alimentació i salut responsable: Innovació en l’alimentació i nous alimentsestà organitzat per la Unió de Consumidors de Catalunya (UCC) i l’Ajuntament de Barberà del Vallès, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya, Mercadona, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Associació Agrària de Joves Agricultors (ASAJA) i GAC.

Font: Ajuntament de BdV