IMATGES DE CARNESTOLTES 2019

Un any més, la multitudinària cita del Carnestoltes va convertir-se en motiu de diversió, disbauxa, música i colors que van inundar els carrers de la ciutat. Les activitats a càrrec del Mercat Municipal Onze de Setembre donaven el tret de sortida amb el tradicional Dijous Gras, i l’actuació infantil de la Bella i la Bèstia seguida de la Desfilada i concurs de disfresses, divendres a la tarda.

Dissabte arribava l’acte central, amb la Gran Rua de Carnestoltes de la ciutat, a través dels carrers de Monturiol, del Bosc, ronda Indústria, ronda de l’Est, passeig Doctor Moragas, de pujada fins al carrer Pintor de Fortuny, i de baixada fins a la plaça de la Vila.

Un total de 1.200 persones inscrites, que conformaven una Rua de 24 comparses i 15 vehicles, en la qual van participar 21 agrupacions entre entitats, associacions, empreses i col·lectius ciutadans.

Un cop arribat a la plaça de la Vila, totes les comparses van participar en el Concurs de Carnestoltes, i durant el qual cadascuna d’aquestes tenen un minut per portar a terme les seves coreografies que passen a ser avaluades pel jurat de Carnestoltes, enguany conformat pel Rei de Poca-soltes, el regidor Francisco Blanco Romero, la regidora Yolanda Molinero Campillo, i representants de la Federació d’AVV de Barberà del Vallès.

Els guanyadors i guanyadores del concurs van ser:

Premi a la carrossa més festiva: “Tiroleses marchosos tras los barriles de cerveza”, de l’AVV Can Gorgs II.

A la comparsa més Original: “Los cocineros”, de l’AVV Parc Central.

A la comparsa més Divertida: “Espantaocells Zumberos”, de Festiland.

A la comparsa més Vistosa: “Antigua Roma”, del Club de Futbol La Romànica.

La festa va acabar amb el Ball de Carnaval amb el grup Disco Show Summer Dance.

Tocant la mitjanit, es va gaudir de la Cercavila des de la plaça de la Vila fins a la Nau, on esperaven els Concerts de DJ’s i ball de disfresses de Carnestoltes.

FONT: Bdv.cat