Ja a la venda les entrades per a la nova temporada del Teatre Municipal Cooperativa a través de la seva web

El mes de novembre ve carregat amb tres cites força diferents

A www.tmcbarbera.cat ja es poden comprar les entrades i els abonaments pels espectacles de la nova temporada del Teatre Municipal Cooperativa que començarà a finals de setembre. La venda a taquilla estarà disponible a partir del mes de setembre.

Novembre vindrà carregat amb tres cites força diferents entre elles mateixes: el teatre documental de Claudia, de la companyia La conquesta del Pol Sud (dissabte 16 de novembre a les 21.30h); la dansa d’AÜC: el so de les esquerdes, de Les Impuxibles, que tornen amb aquest espectacle a l’escenari del TMC el dissabte 24 de novembre a les 21.30h; i l’humor del còmic Víctor Parrado Heras amb el seu monóleg La noche de Parrado (divendres 30 de novembre a les 21.30h).

La temporada de tardor conclourà el dissabte 29 de desembre a les 21.30h amb Música de cinema, a càrrec de Giorquestra, un viatge emocionant a través de les bandes sonores més famoses de la història.

La temporada compta amb tres espectacles familiars

Les famílies barberenques podran gaudir de tres espectacles dirigits al públic familiar. El primer serà el diumenge 7 d’octubre a les 12h amb La gallina dels ous d’or, de la companyia Zum-Zum Teatre.

El diumenge 28 d’octubre a les 12h serà el torn del teatre musical d’Encantades, de la companyia PocaCosa Teatre.

I el dissabte 17 de novembre arribarà el concert familiar Ballant damunt la Lluna de la companyia The Penguins.

Per a més informació, venda d’entrades i abonaments, es pot consultar la web del Teatre Municipal Cooperativa: www.tmcbarbera.cat

Font: bdv.cat

Claudia

Cia la Conquesta del Pol Sud

Sala Gran

Divendres, 16 de novembre – 21:30 h