Escape Room de la companyia Arriska/Grup Focus el proper divendres 29 de novembre a les 20.30 h

En aquesta obra  s’explica la història de dues parelles que es disposen a fer un Escape Room per passar una bona estona però res serà el que esperen…

El Teatre Municipal Cooperativa estrena un servei d’informació a través de Whatsapp, a través del qual es podrà rebre informació de la temporada i seguir l’actualitat de sortejos i promocions.

Per acabar el mes, Escape Room de la companyia Arriska/Grup Focus (divendres 29 de novembre a les 20.30 h), on s’explica la història de dues parelles que es disposen a fer un Escape Room per passar una bona estona però res serà el que esperen…

La temporada es tancarà amb música, ja que l’últim espectacle és el concert de Maruja Limón (dissabte 28 de desembre a les 20.30 h). Aquest fantàstic quintet ens contagiarà del seu ritme alegre per dir adéu a 2019.

Entrades i abonaments ja a la venda

Ja estan a la venda les entrades per a tots els espectacles esmentats, tant a taquilla com a la web. Aquelles que es comprin de manera anticipada tindran un descompte del 10%. A més, també gaudiran d’un 15% totes aquelles persones que disposin de Carnet Jove, Carnet Barberà Gent Gran, siguin majors de 65 anys o tinguin diversitat funcional.

Pel que fa als abonaments, n’hi ha de diferents tipus:

  • Abonament Or, amb el qual es podrà accedir a tots els espectacles adults de la temporada només per 62,40 euros. És a dir, un estalvi del 40% de la suma del preu de totes les entrades.
  • Abonament Plata, que dona accés a sis dels espectacles de la temporada (queden exclosos el concert de Ramon Mirabet i l’obra Escape Room). Té un preu de 50,40 euros i garanteix un estalvi del 30%.
  • Abonament Bronze, amb el qual es poden triar quatre dels espectacles només per 41,60 euros, garantint un estalvi del 20%.

D’altra banda, trobareu l’abonament d’espectacles familiars. Aquest abonament únic dona accés a tres espectacles familiars per 16,80 euros i us garanteix un estalvi del 30%.

Nou servei d’informació per Whatsapp

Ja està en funcionament el Whatsapp del TMC. Voleu rebre la informació de tot el que passi al nostre teatre? Voleu estar alerta dels sortejos i ofertes dels nostres espectacles? Voleu rebre, directament al vostre Whatsapp, tots els nostres continguts?

A més, aquest servei també serà una forma d’apropar el teatre municipal a la ciutadania, possibilitant rebre suggeriments i comentaris, i així millorar els serveis.

Per subscriure’s a aquest servei, només cal agregar el número del TMC (645 69 08 29) a l’agenda del dispositiu mòbil i enviar un Whatsapp amb la paraula ALTA i el vostre nom.

Més informació: Web Teatre Municipal Cooperativa

Font: Ajuntament de BdV- TMC