Solitudes de la companyia Kulunka teatro ens ensenyarà les situacions i sentiments de soledat que pateixen moltes persones ancianes

El Teatre Municipal Cooperativa estrena un servei d’informació a través de Whatsapp, a través del qual es podrà rebre informació de la temporada i seguir l’actualitat de sortejos i promocions.

Dissabte 19 d’octubre a les 20.30 h podrem reflexionar amb Solitudes. Aquest teatre de màscares de la companyia Kulunka teatro ens ensenyarà les situacions i els sentiments de soledat que pateixen moltes persones ancianes en els últims anys de la seva vida.

La companyia triunfa en els premis Max de les Arts escèniques

Novament, durant aquest mateix mes, es podrà gaudir al TMC de teatre familiar amb El Monstre de Colors, de Tutatis (diumenge 27 d’octubre a les 12 h). Aquesta obra infantil ens mostrarà, a través dels colors, els diferents sentiments que poden apareixen a la infància i com aprendre a gestionar-los.

De cara al novembre i amb el Nadal ben a prop, gaudirem de Lapònia, de la companyia Velvet Events (divendres 8 de novembre a les 20.30 h). A través de l’humor descobrirem com una petita mentida encadena d’altres més importants i com aquestes afecten als personatges protagonistes.

Novembre continuarà amb el concert familiar de Step Up d’Aupa Quartet (diumenge 10 de novembre a les 12 h) i l’arribada d’un espectacle del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) en col·laboració amb Teatres en Xarxa, El futur (dissabte 16 de novembre a les 20.30 h).

També, durant el penúltim mes de l’any haurem de reflexionar i posicionar-nos en contra de la violència masclista. Només una vegada, de la companyia Bitó (dissabte 23 de novembre a les 20.30 h) visibilitzarà el maltractament que moltes dones pateixen en silenci.

A la temporada, el TMC també compta amb famílies amb criatures ben petites. Cuida’l, de Fes-t’ho com vulguis (diumenge 24 de novembre a les 11.30 i a les 12.30 h), és un espectacle de llums i colors per les nenes i els nens que encara es troben en la seva primera infància.

Per acabar el mes, Escape Room de la companyia Arriska/Grup Focus (divendres 29 de novembre a les 20.30 h), on s’explica la història de dues parelles que es disposen a fer un Escape Room per passar una bona estona però res serà el que esperen…

La temporada es tancarà amb música, ja que l’últim espectacle és el concert de Maruja Limón (dissabte 28 de desembre a les 20.30 h). Aquest fantàstic quintet ens contagiarà del seu ritme alegre per dir adéu a 2019.

Entrades i abonaments ja a la venda

Ja estan a la venda les entrades per a tots els espectacles esmentats, tant a taquilla com a la web. Aquelles que es comprin de manera anticipada tindran un descompte del 10%. A més, també gaudiran d’un 15% totes aquelles persones que disposin de Carnet Jove, Carnet Barberà Gent Gran, siguin majors de 65 anys o tinguin diversitat funcional.

Pel que fa als abonaments, n’hi ha de diferents tipus:

  • Abonament Or, amb el qual es podrà accedir a tots els espectacles adults de la temporada només per 62,40 euros. És a dir, un estalvi del 40% de la suma del preu de totes les entrades.
  • Abonament Plata, que dona accés a sis dels espectacles de la temporada (queden exclosos el concert de Ramon Mirabet i l’obra Escape Room). Té un preu de 50,40 euros i garanteix un estalvi del 30%.
  • Abonament Bronze, amb el qual es poden triar quatre dels espectacles només per 41,60 euros, garantint un estalvi del 20%.

D’altra banda, trobareu l’abonament d’espectacles familiars. Aquest abonament únic dona accés a tres espectacles familiars per 16,80 euros i us garanteix un estalvi del 30%.

Nou servei d’informació per Whatsapp

Ja està en funcionament el Whatsapp del TMC. Voleu rebre la informació de tot el que passi al nostre teatre? Voleu estar alerta dels sortejos i ofertes dels nostres espectacles? Voleu rebre, directament al vostre Whatsapp, tots els nostres continguts?

A més, aquest servei també serà una forma d’apropar el teatre municipal a la ciutadania, possibilitant rebre suggeriments i comentaris, i així millorar els serveis.

Per subscriure’s a aquest servei, només cal agregar el número del TMC (645 69 08 29) a l’agenda del dispositiu mòbil i enviar un Whatsapp amb la paraula ALTA i el vostre nom.

Més informació: Web Teatre Municipal Cooperativa

Font: Ajuntament de BdV