Ja es poden recollir les entrades per al documental ‘Over the limit’

El proper dimarts, 25 de setembre a les 19h, l’Auditori Maria Feliu de Barberà del Vallès acollirà el setè passi de tot un seguit de documentals que ofereix DocsBarcelona, la xarxa més gran del món especialitzada en el cinema documental, i a la que s’ha adherit el consistori barberenc.

Es tracta de la projecció ‘Over the limit’, que narra el duríssim ascens a l’èxit de la gimnasta russa Margarita Mamun vist des de dins, superant les barreres físiques i mentals de l’exigent sistema d’entrenaments rus.

Sinopsi

La Rita Mamun, amb només 20 anys, és una atleta russa d’elit en gimnàstica rítmica que ha arribat al moment crucial de la seva carrera esportiva. Aviat es retirarà, però el seu objectiu final és convertir-se en campiona olímpica. Aquesta serà la seva última oportunitat per fer realitat el seu gran somni d’aconseguir l’or als Jocs Olímpics de Brasil. Quin és el preu que els i les atletes estan disposats a pagar per assolir l’èxit?

“No ets un ésser humà, ets una atleta!” A través dels seus entrenaments, veiem les dures relacions que s’estableixen entre entrenadors, entrenadores i atletes per arribar a l’èxit i la pressió física i mental a la qual es veuen sotmeses les atletes d’elit.

Aquest és el retrat d’una jove atleta que lluita per aconseguir el que ambiciona mentre ha de complir les expectatives de l’exigent sistema oficial d’entrenament rus i deixar de banda la vida personal.

La direcció

Marta Prus és una documentalista polonesa, graduada en direcció de documentals a l’Andrzej Wajda Master School. Durant la infància, va ser membre de l’equip polonès de gimnàstica rítmica durant 7 anys. Posteriorment va ser ballarina al Hanna Kamińska Dance Studio, fundada a la National Ballet School de Varsòvia. Over The Limit és la seva pel·lícula de debut.

Més dades

  • Entrada gratuïta. Aforament limitat.
  • Apte per a tots els públics.
  • Obertura de portes: 18.30h.

Condicions d’accés

  • Per poder accedir a la sala cal disposar d’entrada. Aquesta es podrà recollir des del dilluns anterior a la setmana de la projecció, és a dir, 9 dies abans, a la consergeria del Casal de Cultura en el seu horari habitual de dilluns a fins al mateix dia de la projecció.
  • Es podran recollir un màxim de 4 entrades per persona.
  • No es permetrà l’entrada un cop iniciada la projecció.
  • Menors de 16 anys han de venir acompanyades per un familiar adult o tutor/a legal.

Acte: Documental ‘Over the limit’

Dia: Dimarts, 25 de setembre

Hora: 19h

Lloc: Auditori Maria Feliu

c/ Nemesi Valls, 35

08210 – Barberà del Vallès

Més informació a: http://www.bdv.cat/docsbarcelona

Font: Bdv.cat