Ja podeu votar les 13 propostes finalistes dels Pressupostos Participatius 2018

La votació s’ha de fer de forma presencial en qualsevol dels tres centres habilitats (Oficina d’Atenció Ciutadana a l’Ajuntament, Oficina d’Atenció Ciutadana al Centre Cívic Ca n’Amiguet i Casal de Cultura) fins el 29 de setembre.

El 4 de setembre, s’inicià elperíode de votació de les propostes finalistes dels Pressupostos Participatius 2018.

En total, són 13 iniciatives, de les 29 registrades, les que han passat a la fase final, després de ser estudiades pels Serveis Tècnics Municipals i la Comissió Impulsora dels Pressupostos Participatius 2018 i ser presentades a la ciutadania en un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament, el passat 20 de juliol.

Procés de votació

El període de votació es durà a terme de forma presencial, del 4 al 29 de setembre, en qualsevol dels tres centres de votació habilitats:

  • Oficina d’Atenció Ciutadana (Passeig Doctor Moragas, 224)
  • Oficina d’Atenció Ciutadana (Ca n’Amiguet, Via Sant Oleguer,20)
  • Casal de Cultura (Nemesi Valls, 35)

Podran votar les persones majors de 16 anys empadronades a Barberà del Vallès. Cada persona disposarà de 20 punts, que podrà repartir entre un màxim de quatre propostes.

D’aquesta manera, qui vulgui votar haurà d’emplenar una butlleta facilitada en el centre de votació, on consten els títols de tots els projectes. Al seu costat, en un espai en blanc, s’haurà de detallar el nombre de punts que s’atorguen als projectes que es vulguin votar, recordant sempre que els punts a repartir són 20, entre un màxim de quatre propostes.

Aquests són els 13 projectes finalistes. Per consultar la informació específica de cada iniciativa i el seu pressupost, només cal fer clic sobre el títol de la proposta:

Per a més informació, es pot consultar l’apartat web PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2018

Font: Ajuntament de Barberà del Vallès