Jornada de portes obertes a la Fundació Barberà Promoció

Aquest passat dimarts, 21 de novembre, la Fundació Barberà Promoció va celebrar una jornada de portes obertes adreçada a tota la ciutadania a la Torre d’en Gorgs, amb la finalitat de donar a conèixer els serveis i les oportunitats que s’ofereixen en l’àmbit de l’ocupació a la nostra ciutat. La FBP treballa en la promoció econòmica i el desenvolupament local amb l’objectiu de millorar l’ocupació i autoocupació laboral, atenent les individualitats dels diferents col·lectius.

L’acte d’inauguració de la jornada s’ha iniciat amb la benvinguda a càrrec de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, que ha dedicat unes paraules a totes aquelles persones que confien en la Fundació Barberà Promoció per millorar la seva ocupabilitat: “La vostra actitud és el punt de partida. Vosaltres, i ningú millor que vosaltres per saber que amb la vostra actitud i amb la vostra empenta positiva, no hi haurà res ni ningú que us pugui parar per assolir els vostres reptes”.

A continuació, la tinenta d’Alcaldia d’Ocupació, Sandra Ramos Montesinos, va fer menció de “la importància de la funció que es fa des de Fundació Barberà Promoció i Barberà Inserta, on allò prioritari no han de ser els resultats del compte d’explotació, sinó l’impacte que el servei ofert contribueixi a la millora de la qualitat de vida dels barberencs i barberenques en la seva formació i recerca de feina, així com en reforçar la xarxa social”.

Després de la projecció del vídeo “Què fem a Barberà Promoció. Treballem per i amb les persones. Coneix el Servei municipal d’Ocupació de Barberà del Vallès”, s’han iniciat dues taules rodona amb experiències compartides entre persones i empreses, que ha comptat amb alumnat de diferents cursos impartits i serveis oferts a la FBP i responsables d’empreses col·laboradores, que han posat en comú les habilitats adquirides i les oportunitats que s’han anat presentant en l’àmbit de la formació i l’activació per l’ocupació.

A les 11h, s’ha fet la inauguració de l’Escola CEP (Cultiu d’Empoderament Professional i Personal), a la qual li ha seguit la visita a les aules i tallers de la Torre d’en Gorgs, on les persones visitants han pogut rebre informació dels diferents cursos que es duen a terme a la FBP: Taller d’Horta i Activació prelaboral, PFI Auxiliar de vivers i jardins, formació ocupacional subvencionada, Feinateca a la carta, Punt Òmnia, Programa de Foment de l’Ocupació Local, Joves per l’Ocupació i Barberà Inserta i Emprenedoria.

La Jornada de portes obertes de la FBP ha finalitzat amb l’actuació del taller musical de Barberà Promoció als jardins de la Torre d’en Gorgs.

Font: Ajuntament de Barberà del Vallès