Judit Neddermann presenta el seu disc ‘Un segon’ al TMC

La cantant catalana, guanyadora d’un premi Enderrock 2017 a la millor cançó d’autor, oferirà al públic barberenc  el seu univers pop, folk i jazz català.

Aquest dissabte, 8 d’abril, el Teatre Municipal Cooperativa acull un dels concerts de la temporada. La cantant i compositora de Vilassar de Mar, Judit Neddermann presenta el seu últim disc ‘Un segon’, la proposta més íntima i personal de la jove.

Produït pel guitarrista Pau Figueres i acompanyada de la seva banda habitual i de magnífiques col·laboracions, el públic barberenc podrà gaudir de deu cançons on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències sincerament i sense reserves. Un disc sense portada, un disc que qui l’agafa l’ha d’omplir amb les imatges que hi ha dins, totes fotografiades per la Judit en algun moment d’aquest últim any i mig.

Pels que necessitin etiquetes: el disc és més pop que “Tot el que he vist”, però hi seguim trobant la barreja musical que defineix l’univers plural de la cantant (folk, jazz, world). Un disc on regna el català però també hi trobem castellà, portuguès i euskera. Nou temes originals i una única versió que són un petit viatge per l’amor, el desamor, la família, la toxicitat, els comiats i la importància del present, de l’ara i aquí.

Les entrades per gaudir d’aquest espectacle  es poden adquirir a diferents punts de venda:

A internet: www.tmcbarbera.cat  i els punts de venda presencials:  Taquilla del teatre (Pl. Cooperativa, 5) Telèfon 93 747 94 93. De dimarts a divendres no festius de 17.30 a 20.30h i dies d’espectacle, des de dues hores abans de l’inici. Casal de Cultura (Nemesi Valls, 35) Telèfon 93 729 71 72. De dilluns a divendres no festius de 9 a 13h i de 16 a 21h. (Pagament només amb targeta bancària).

Acte: Concert de Judit Neddermann

Dia: Dissabte, 8 d’abril

Hora: 21.30h

Lloc: Teatre Municipal Cooperativa

Plaça Cooperativa, 8

08210 – Barberà del Vallès

Més informació a http://www.tmcbarbera.cat/