L’ Associació ‘Som Comerç, som Barberà’ presenta la seva campanya de descomptes de Black Friday a Barberà

Ja són 21 botigues de la nostra ciutat les que s’han associat per realitzar uns descomptes especials amb motiu del Black Friday. Els proper dies 24 i 25 podreu trobar descomptes especials a: Pasitos, Óptica Llargués, Mil Formas, Bambi, Eco Clic. Óptica Herrero, Rincón de Chiki, Dakota, Swing Out, Carmen González, Ana Bedmar, Estampa’t, Tisery, Duco´s Moda, Papelería Eris, Cleopatra, Dolçe Pecat, Pilar Segovia estètica, Hipòcrates, Aivlis, Aromasalut.

L’Associació de Comerç “Som Comerç, som Barberà” es defineix com a:

“Una nova associació de petits comerciants amb botigues a peu de carrer de Barberà del Vallès, donant resposta així, a una serie de necessitats que com a botiguers, trobàvem a faltar  en el transcórrer del nostre dia a dia.

L’associació com a tal, ha estat registrada al mes d’octubre, tot i que al darrere, hi ha mesos de trobades espontànies de comerciants de diverses botiges de Barberà, amb inquietuds semblants, amb ganes de compartir l’esdevenir del dia a dia, amb propostes de projectes i activitats engrescadores per a incentivar el comerç  i amb moltes ganes de seguir tirant endavant, tot i que com bé sabem, actualment no sempre resulta del tot fàcil.

Així doncs, ens presentem a tota la societat de Barberà, com a una petita Associació de Comerç  de botiguers per a botiguers;  sense cap mena d’ànim de lucre.

En endavant, estarem encantats de fer-vos arribar les futures propostes i projectes que l’associació com a tal, posi en marxa en pro del texit de botiguers i per incentivar la qualitat de les botigues de la nostra ciutat. Esperem que siguin del vostre agrat i del de tots els nostres clients i conciutadans.!”