LA 12 NIT DE L’ESPORT , premia Jonathan Alonso i Barberà Rookies Club de Futbol Americà

La gala, especialment esperada per molts, donat que era la primera del nou equip de govern municipal no va decebre.   Una Nit de l’Esport més breu, amb menys pujades i baixades d’escenari que va transmetre dinamisme i frescura.

La presentació a càrrec del Víctor Germán, un professional que va conduir amb la seva elegancia aquesta 12 Nit de l’Esport. Les actuacions de El Teu Espai de Barberà del Vallès dirigit per Inma Sánchez, amb un cos de ball que va encantar a tothom, quatre moments plens d’energia, alegrïa, i il·lusió. Des del Bienvenidos de Miguel Ríos amb el que s’obria la gala fins el tancament amb una Cher de fons amb un tancament entranyable, que va contagiar a tothom i, que van fer palmes i van aplaudir fins al final amb totes les nenes, joves i grans que van participar en tots els números.

L’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster va estat acompanyada per membres de l’equip de govern municipal i en aquest cas especialment per Francisco Blanco, regidor d’Esports. També van assistir representants del PSC i de Recuperem Barberà. La Núria Colomer, ex delegada del Govern de la Generalitat i actual coordinadora de relacions amb l’Administració local de la Generalitat, va acompanyar l’Alcaldessa. Hi eren presents representants de federació Catalana d’Atletisme, de la Federació Catalana de Paralítics Cerebrals i de la Federació Catalana de Futbol i representants de les entitats esportives locals, no en và es tractà de la 12 Nit de l’Esport.

Es va agrair el suport rebut per patrocinadors i col·laboradors:

Contenidors Públics de Catalunya, Mercat Municipal Onze de Setembre, Pinter (Pintados y Derivados SL, Comunidad de Propietarios de Baricentro, Associació de Comerciants de Barberà i Llop Gestió de l’Esport.

En aquesta edició, el Reglament de la Nit va modificar algunes de les seves normes i el Grup de Treball va ser l’encarregat de valorar els resultats dels palmarés més destacats, tant d’esportistes com del conjunt de les entitats esportives. El Grup de Treball va pujar a l’escenari i es va fer la fotografia d’aquesta nova etapa.

L’Alcaldessa en el seu discurs va destacar, en nom de l’equip de govern que : “Aposten per l’accés democràtic i igualitari d’entitats i persones als equipaments municipals.  Estem reforçant la pràctica de l’esport i treballem per estrènyer els vincles entre les entitats esportives i els centres escolars. Estem treballant des del primer dia per un model d’oci diferent, en el qual l’esport té un paper molt important com a vehicle per obtenir un oci formatiu, enriquidor i basat en els valors socials de respecte i inclusió”.Tot seguit va comentar que “seguirem lluitant per fer de l’esport una eina per a la inclusió social, donant l’oportunitat a nenes i nens de tenir un bon desenvolupament intel·lectual, emocional i psicològic” que  “l’esportista ha de voler guanyar, però no a qualsevol preu. La victòria no és una finalitat en si mateixa“.

Es va premiar a una persona en actiu de cada estitat esportiva que hagi destacat per la seva tasca a favor de l’esport i a proposta de les entitats esportives de la ciutat. I els premiats van ser :

José Sánchez Pérez de la Unió Atlètica Barberà

Antonio Rio Estepa del Club Petanca Barberà

Francisco González Escalante del Club Handbol Barberà

Manuel Maya Pina del Club Escola de Futbol Barberà Andalucía

Pedro Menchen Rubio de la Unió Esportiva Barberà

Víctor Ramírez Carrizo del Club d’Escacs Barberà i,

Antonio Ramón González Muñoz de l’Associació de Discapacitats de Barberà.

També es va premiar a :

Joan Cardona Brufau de la Unió Atlètica Barberà per distiguir-se per la seva tasca en la Promoció de l’Esport a la ciutat i que actualment no està en actiu.

Els Premis al Mèrit Esportiu de la 12 Nit de l’Esport van ser per :

Ignasi Zarzoso Massagé de l’Associació de Discapacitats de Barberà

David Gómez Benítez del Club d’Escacs Barberà

Els Premis a la Trajectòria Esportiva  per :

Xavi Ventura Roca del Club Escola de Futbol Barberà Andalucía

Xavi Díaz Salcedo del Club Petanca Barberà

Andrea Muñoz Pérez de la Unió Esportiva Barberà

José Manuel González Rivas de l’Esportiu Shi Kan i

José Jiménez Rama de la Unió Esportiva Hoquei Barberà

Els Premis a la Projecció Esportiva va recaure en:

Izan Rodríguez González del Club Handbol Barberà

Ivan Gallego Vizuete de la Unió Atlètica Barberà

Raquel Risco Morales del Club Voleibol Barberà Comerç Urbà

Abel Nicolàs Serrano del Barberà Rookies Club de Futbol Americà

Marc Garcia Ferrándiz de l’equip Red Bull i

Eric Alonso Loras , pilot de karting

Posteriorment es van lliurar els premis a un equip de cada entitat esportiva que hagin assolit un exit esportiu, ja sigui campió de lliga, ascens de categoria i/o participació en competicions estatals i/o internacionals.

Els premis van ser per:

Sènior Masculí A de la Unió Esportiva Barberà

Segon Equip categoria preferent del Club d’Escacs Barberà

Sènior Masculí A del Club Voleibol Barberà Comerç Urbà

Única categoria de l’Associació de Discapacitats de Barberà

Amateur B del Club Escola de Futbol Barberà Andalucía

Segona Catalana Femení de la Unió Esportiva Hoquei Barberà i el

Júnior Femení del Club Esportiu Shi Kan.

Per finalitzar aquesta edició de la Nit de l’Esport quedaven els Premis a

l’ESPORTISTA MÉS DESTACAT DE 2015:

que va recaure en  JONATHAN ALONSO MOYANO

i

L’ENTITAT MÉS DESTACADA DE 2015

en BARBERÀ ROOKIES CLUB DE FUTBOL AMERICÀ

Tant el Jonathan Alonso com el president dels Rookies , Carles Ortiz van adreçar unes paraules a l’auditori que van rebre un sentit aplaudiment per part del públic que els hi reconeixia d’aquesta manera el seu esforç durant tot el passat any 2015 que els ha fet valedors i valedores d’aquests premis.

El missatge de la Nit es pot rescatar de les paraules finals de l’alcaldessa quan va dir que “hem de formar esportistes que valorin el treball d’equip, el passar-ho bé, el jugar net en l’esport i en la vida. Hem de formar persones amb capacitat d’esforç individual per assolir fites col·lectives“.

El Photo Call a l’entrada del TMC va donar la benvinguda a moltes i  va acomiadar a la resta, pràcticament tothom es va immortalitzar amb el fons de la 12 Nit de l’Esport ja sigui amb el fotògraf de la Nit (Juan Muñoz de 54 gallery) o amb selfies dels propis smartphones. En aquesta edició una nova imatge d’Agudo disseny que feia convergir l’èxit, l’esport, la nit i com a fons una aurora boreal que va estar en moviment  a l’escenari durant tota la gala.

L’any vinent  serà l’edició 12+1!!!!

Fotografies : Ajuntament de Barberà del Vallès