La Biblioteca Esteve Paluzie continua apostant per la innovació amb les activitats del BiblioLab

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dona suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania, amb el lema Crea / Experimenta / Innova.

La Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès participa en el projecte amb activitats programades per a diferents tipus de públic. Els tallers se centren en l’àmbit tecnològic i de la lectoescriptura, amb la idea que les persones usuàries siguin els protagonistes mitjançant la creació i l’experimentació, i que puguin tenir una experiència la més interactiva i enriquidora possible.

El primer BiblioLab que oferirà la Biblioteca serà el següent:

  • Iniciació a la impressió 3D

Divendres 4 d’octubre a les 18 h. Adreçat a infants de 7 a 10 anys acompanyats d’una persona adulta.

A través d’aquesta activitat els infants descobriran les possibilitats d’aquesta tecnologia, adquiriran nocions bàsiques de disseny 3D, i crearan objectes i muntatges personalitzats 2D i 3D.

I també durant l’últim trimestre de 2019, adreçats als infants exclusivament, els tallers:

  • Art a la foscor
  • Jocs de neurociència

Aquests tallers són gratuïts però amb places limitades i per tant caldrà inscripció prèvia. Quan s’obri el període d’inscripció, la Biblioteca informarà, mitjançant els canals de difusió habituals, de les dates i les condicions de participació.

Font: bdv.cat