La Biblioteca Esteve Paluzie estrena un nou ‘Punt de suport informàtic’

La finalitat del nou servei és oferir a les persones usuàries un espai on resoldre els dubtes en l’ús de les eines informàtiques.

Conscients de les dificultats amb què es troben algunes de les persones usuàries per a fer ús de les noves tecnologies i de l’important paper que tenen les biblioteques públiques en el foment de les TIC, la Biblioteca Esteve Paluzie inicia un nou servei anomenat ‘Punt de Suport Informàtic’.

A través d’aquest servei, les persones usuàries podran adquirir habilitats bàsiques necessàries per poder utilitzar les eines informàtiques. Qui ho sol·liciti rebrà suport i/o assessorament personalitzat i individual o en grups petits en hores convingudes. Així doncs, la persona encarregada guiarà a la persona usuària en les seves tasques informàtiques.

El Servei s’adreça a persones adultes en general, sense cap restricció, però s’enfoquen bàsicament a grups  sense coneixements informàtics o amb un nivell baix, amb l’objectiu d’evitar que es trobin en risc d’exclusió social.

Els objectius d’aquest nou servei són:

–          Resoldre de manera més òptima i sense interrupcions els dubtes o inquietuds dels usuaris respecte a les diferents eines informàtiques.

–          Fomentar i formar als usuaris per a l’ús dels serveis bibliotecaris oferts a través d’Internet: pàgina web, xarxes socials, catàleg, gestions en línia i altres oferts a través del portal de biblioteques.

Les persones interessades poden ampliar informació o sol·licitar el servei a la Biblioteca Esteve Paluzie o a través de l’adreça electrònica: b.barberav.ep@diba.cat o truca’nt al telèfon: 93 718 34 17