La bicicletada popular se celebra aquest diumenge, 5 de juny i sortirà des de la plaça de la Vila.

Aquest diumenge, 5 de juny, arriba una de les cites esportives més clàssiques de la ciutat. Es tracta de la Diada de la Bicicleta, una activitat que enguany arriba a la 28a edició.

La bicicletada popular, que com és habitual tindrà sortida a la plaça de la Vila, a les 11 del matí, realitzarà un extens recorregut (7,5Km) per diversos llocs de la ciutat fins a arribar al bosc de Can Gorgs.

La Diada de la Bicicleta, que fa anys que se celebra a la nostra ciutat, sempre reuneix centenars de barberencs i barberenques. L’objectiu és fomentar l’ús de la bicicleta i la pràctica d’aquest esport en l’espai urbà. Una activitat pensada per a tothom i on la bicicleta és la protagonista.

Caminar, córrer o anar en bicicleta estan en constant creixement i són formes senzilles d’apropar l’esport a tothom.  L’Ajuntament de Barberà del Vallès té total compromís en la promoció de l’esport i des de fa molts anys desenvolupa la Diada de la Bicicleta que enguany arriba a la seva XXVIII edició i ho fa amb més força que mai.

Les inscripcions es poder realitzar a les recepcions de les Instal·lacions Esportives Municipals de Can Llobet i Maria Reverter, també als centres col·laboradors de Cicles Nil Bike i Pedaladas Bikes Workshop. També es podran realitzar el mateix dia abans de la sortida.

Acte: 28a Diada de la Bicicleta

Dia: 5 de juny

Hora: Sortida a les 11h

Lloc: plaça de la Vila 

08210 – Barberà del Vallès