La Cia. barberenca La Taula dóna el tret de sortida a la IV Mostra de Teatre Amateur de Barberà

La companyia de teatre barberenca porta al  Teatre Municipal Cooperativa la seva obra ‘Los otros figurantes’

Aquest cap de setmana, el Teatre Municipal Cooperativa acollirà la representació del muntatge teatral ‘Los otros figurantes’ a càrrec del grup amateur de teatre local, La Taula de Teatre.

L’obra, que tindrà dos passis, un dissabte i altre diumenge, és una comèdia que explica la història d’un grup de figurants que farts de només ‘fer bulto’ es revelen contra la companyia.

Fitxa artística:

–          Actors i actrius: Albert Rodriguez, Francisco Martin, Noelia Paré, Mari Carmen Pérez, Esther Mòdol, Mariana Borràs, Juan Martínez, Miguel Ángel Navío, Carmen Martín, Carmen Navío, Ana Belén Màrquez, David Palacios, Lola Montañés, Pedro Blanco, Susana Meca, Ana Rodríguez, , Lola Hernández, Richi García.

–          Vestuari, Escenogragia i Atrezzo: Taula de Teatre

–          Maquillatge i caracterització: Izarbe Caballero

–          Muntatge tècnic: Mari Luz Sánchez Notario

–          Fotografia: Samuel Espinal

–          Disseny gràfic: Raquel Planells

–          Codirecció: Richi García

–          Direcció: Maria Eugènia Casanova

La representació ‘Los otros figurantes’  forma part dels muntatges teatrals de la IV Mostra de Teatre Amateur de Barberà, que té per objectiu afavorir el desenvolupament de les companyies amateurs i així fomentar la iniciativa d’aquests grups donant continuïtat a la seva feina i facilitant eines per fer possibles les seves produccions.

La IV Mostra de Teatre Amateur acull enguany a un total 7 companyies de diferents punts de la comarca que portaran els seus espectacles a la ciutat fins a maig de 2017.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada a 6 euros, o el mateix dia de l’espectacle a 8 euros. Les entrades pels espectacles es poden adquirir a través de la pàgina web del TMC (http://www.tmcbarbera.cat/) o a la taquilla del teatre.

Acte: Obra de teatre ‘Los otros figurantes’

Dies i Horaris: Dissabte, 19 de novembre a les 21.30h; i diumenge, 20 de novembre a les 18h

Lloc: Teatre Municipal Cooperativa

Plaça Cooperativa, 8

08210 – Barberà del Vallès

Més informació a: http://www.tmcbarbera.cat/