La Colla de Geganters i Grallers de Barberà participa en l’Aplec Internacional de Perpinyà

Participarà en la jornada de diumenge, 31 de juliol, fent ballar els seus Cavallets de Sant Jordi i Gegants.

Gairebé un centenar de colles de tots els àmbits de la cultura popular catalana es trobaran el 29, 30 i 31 de juliol a Perpinyà per participar en l’Aplec Internacional de cada any organitza Adifolk en una ciutat europea.

Enguany, Adifolk, Associació per a la Difusió del Folklore, ha convidat a la Colla de Geganters i Grallers de Barberà del Vallès per fer ballar durant diumenge, dia 31, els seus cavallets de Sant Jordi i els Gegants.

Adifolk, és una entitat sense ànim de lucre, formada per persones vinculades estretament al món del folklore i la cultura popular catalana. Va iniciar el primer Aplec Internacional a l’’any 1988, amb l’objectiu de donar a conèixer arreu d’Europa la cultura popular catalana.

Cada edició de l’Aplec Internacional acull uns 25 grups folklòrics de Catalunya, el que representa un total aproximat de 500 persones, als que cal sumar els més de 1.000 acompanyants que també formen l’expedició.

Enguany s’ha decidit realitzar a la ciutat de Perpinyà, on s’ha organitzat tot un seguit d’activitats entorn de la cultura del nostre país.

Consulta el programa