La Comissió per a l‘elaboració d’un protocol d’actuació per unes festes lliures de violències masclistes convoca una nova reunió de treball

La comissió de treball per a elaborar el protocol d’actuació per unes festes lliures de violències masclistes es torna a reunir el proper dissabte 18 de febrer a les 10.30h a la Biblioteca Esteve Paluzie. 

Recordem que, responent a la voluntat de la comissió que vol que el procés sigui el més participatiu possible, aquesta convocatòria està oberta a totes les entitats i persones a títol individual que estiguin interessades.

Fins el moment s’han fet 3 reunions de treball i s’han organitzat 3 comissions: Activitats, Comunicació i Xarxa i Relacions externes.

A la reunió es continuarà treballant en l’elaboració del protocol i també es compartirà la informació de la jornada que van organitzar el passat dissabte, 11 de febrer, on els municipis de Cerdanyola, Santa Perpètua i el Barri de Gràcia de Barcelona van explicar i compartir les seves experiències en la creació dels seus protocols.

Per a més informació cal adreçar-se a protocolbdv@gmail.com