La companyia Yllana porta el seu ‘Far West’ al Teatre Municipal Cooperativa

Aquest dissabte, el TMC ofereix un nou espectacle de la temporada. Les entrades es poden adquirir a www.tmcbarbera.cat.

Aquest dissabte, 18 de febrer (21.30h), el teló del Teatre Municipal Cooperativa torna a pujar amb el muntatge Far West, de la companyia Yllana, que enguany està celebrant el seu 25è aniversari sobre els escenaris.

Far West és una idea original de la companyia, on s’explica la història d’un pacífic i senzill granger que va a buscar, en una estació de tren plena de pols al llunyà oest, a la seva promesa. Però abans que es puguin fer el primer petó, és segrestada per dos dolentíssims malfactors en busca i captura. El nostre improbable heroi intentarà per tots els mitjans al seu abast rescatar el seu amor, mentre que aquesta, durant el seu segrest, trobarà dins seu valors que ella mateixa desconeixia, que la transformaran en una autèntica heroïna.

Aquest espectacle és la primera incursió d’Yllana al gènere del western. A través de l’epopeia d’aquests antiherois, el públic barberenc es podrà endinsar en un món salvatge i sense llei; amb tribus índies, cantines de mala mort, deserts plens de perills, duels al sol, grans persecucions, i com en tot bon western, acció, molta acció.

Les entrades per veure aquest dissabte l’obra Far West, protagonitzada per Antonio de la Fuente, César Maroto, Susana Cortés i Rubén Hernández, es poden adquirir a diferents punts de venda:

Internet: www.tmcbarbera.cat

Punts de venda presencials: Taquilla del teatre (Pl. Cooperativa, 5) Telèfon 93 747 94 93. De dimarts a divendres no festius de 17.30 a 20.30h i dies d’espectacle, des de dues hores abans de l’inici. Casal de Cultura (Nemesi Valls, 35) Telèfon 93 729 71 72. De dilluns a divendres no festius de 9 a 13h i de 16 a 21h. (Pagament només amb targeta bancària).