La Casa de Granada de Barberà celebra la tradicional Cruz de Mayo. Dissabte, 14 de maig, la Casa de Granada Cultural Andaluza Vallés Occidental celebra la festivitat de la Cruz de Mayo.

El programa es durà a terme a la Torre d’en Gorgs i s’iniciarà, a les 21h, amb la inauguració de l’exposició ‘Cruz y Objetos Granaínos’, una mostra formada per la tradicional creu decorada amb desenes de flors de diferent tipus i color, així com per un recull de diferents objectes típics de Granada, com plats, gerres, quadres, vestits i mantons típics d’aquesta província andalusa. L’exposició romandrà oberta al públic fins al 18 de maig.

Tot just després es donarà pas a l’actuació dins de la sala Celler de la Torre. Enguany, la Casa de Granada comptarà amb l’actuació de diferents grups ‘Arte, Salud y Compàs’ format per Javier Malaguilla i Katerina Che Malaguilla, i de la música en directe de ‘Son de Alma’.

Les festes de la Cruz de Mayo estan organitzades per la Casa de Granada Cultural Andaluza del Vallés Occidental en conveni amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès, i són uns actes gratuïts.