La Fundació Barberà Promoció comença el curs escolar amb noves formacions

El curs s’emmarca en el projecte pel Foment de l’ocupació a la indústria del sector químic, farmacèutic, del plàstic i afins en el que participa l’Ajuntament de Barberà, Terrassa i Rubí.

La Fundació Barberà Promoció va iniciar durant el mes d’abril el curs d’Operacions Bàsiques en Planta Química. Aquesta acció es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, en el marc del projecte Foment de l’ocupació a la indústria del sector químic, farmacèutic, del plàstic i afins, on participen els Ajuntaments de Barberà del Vallés, Terrassa i Rubí (i la participació prioritària d’alumnat d’aquests 4 municipis).

L’objectiu principal d’aquest projecte és promoure la millora de l’ocupabilitat i la contractació de persones en empreses amb potencial arrelades al nostre territori, vinculades al sector químic, farmacèutic i plàstic i, tanmateix, proveir a les empreses d’aquest sector de mà d’obra especialitzada.

El curs finalitzarà durant la segona quinzena de desembre de 2016. Amb un total de 620h de formació repartides en diferents mòduls, l’han iniciat 13 persones prioritàriament en atur amb un nivell formatiu mínim d’ESO – Graduat Escolar o equivalent.

Els continguts inclouen formació tècnico – professional, impartida a l’Institut La Romànica de Barberà i a Barberà Promoció. Es tracta d’un curs transversal on es dota als alumnes d’eines per a la recerca de feina i la possibilitat futura de realitzar pràctiques en empreses.

Un cop finalitzats la formació, l’alumnat obtindrà el Certificat de Professionalitat Oficial d’Operacions bàsiques en planta química.

Per a més informació i inscripcions per a possibles noves edicions cal adreçar-se a la Fundació Barberà Promoció (Telf.: 93 719 28 37. Adreça electrònica: formacio@barpro.cat) .