Fins avui a migdia la IEM Can Serra ha acollit una nova edició del Barbamec

Del 2 al 5 de gener s’organitza un espai de diversió on nens i nenes podran gaudir de multitud de tallers i jocs per a tots els gustos.

Fins al 5 de gener, la Instal·lació Esportiva Municipal de Can Serra acollirà el Barbamec, un espai amb jocs educatius i participatius adreçat als nens i nenes de Barberà.

Les famílies que visiten el Barbamec podran gaudir d’un nou parc ludoteca, d’un circuit d’educació viària, d’una zona d’inflables, i més activitats com maquillatge, tallers de pintocreo, de cuina, dibuix, guarniments de Nadal, Xapes, Wipeout, GamerZona, entre altres.

Horaris del Barbamec:

–         2 de gener de 17.30 a 20.30h

–         3 i 4 de gener de 10.30 a 13.30 i de 17.30 a 20.30h

–         5 de gener de 10.30 a 13.30h

Les activitats puntuals que es realitzen durant aquests dies són:

–         2 de gener a les 19h, al recinte exterior, Xocolata a càrrec de la Colla de Diables de Barberà del Vallès

–         4 de gener de 17.30 a 20h a l’interior, Curset de Sardanes a càrrec de Barberà amb la Sardana.

El Barbamec compta un any més amb el suport, les activitats i tallers que desenvoluparan diferents patrocinadors i entitats de  la nostra ciutat, entre els que cal destacar, Baricentro i associacions com el Centre Obert, la Colla de Diables de Barberà, Barberà amb la Sardana, Policia Local i Ràdio Barberà.

Podeu consultar totes i cadascuna d’aquestes propostes descarregant el programa del Cicle de Nadal 2017-2018, o l’App disponible per a dispositius Android i per a dispositius Apple.

Font: Ajuntament de Barberà del Vallès