La trobada, on es podran degustar centenars d’especialitats de tapes i plats locals que mostren la cuina de qualitat dels restauradors barberencs, se celebrarà a la plaça García Lorca el 4 i 5 de juny.

La mostra està emmarcada en una nova edició del Tastem Barberà.

La nostra ciutat acollirà la segona edició del ‘Tastem Barberà’, un programa d’activitats organitzat per la Regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barberà i l’Associació de Comerciants Barberà Comerç Urbà, amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar el comerç del municipi.

‘Tastem Barberà’ inclou novament la 2a Mostra Gastronòmica i la 6a Ruta de la Tapa. La Mostra prevista per aquest dissabte, 21 de març, es trasllada de dia a petició dels restauradors participants. Passarà a celebrar-se el proper 4 i 5 de juny.

Com l’any anterior, la trobada de restauradors barberencs es realitzarà a la plaça Garcia Lorca de Barberà. En aquesta edició novament la ciutadania podrà degustar centenars d’especialitats de tapes i plats locals que mostraran la cuina de qualitat i l’ampli ventall d’establiments dedicats a la restauració amb els que compta el nostre municipi.

Per la seva banda, la Ruta de la Tapa, que se celebrarà del 6 al 30 de juny, comptarà un cop més amb la participació de diferents bars i restaurants que oferiran a la ciutadania tapes i begudes a baix preu. A més, es podran guanyar diversos premis.

Properament es farà públic el programa d’activitats i establiments participants.