Barberà gaudeix de la festa de Sant Antoni Abat al carrer

Durant el cap de setmana, l’Associació Cultural La Cooperativa va organitzar diferents activitats, des de la missa al tradicional passeig per la ciutat de cavalls i carruatges.

Durant aquest cap de setmana, les celebracions de Sant Antoni Abat han centrat les activitats de dissabte i diumenge a la ciutat.

Organitzada per l’Associació Cultural La Cooperativa, les activitats es van iniciar dissabte a la tarda, amb la Missa a Sant Antoni Abat a l’Església de Santa Maria, que va continuar una trobada de germanor.

Diumenge 10, la jornada va començar de bon matí, amb la xocolatada oferida per l’abanderat Josep Acemel i les cordonistes Judit Ales i Judit Mora.

Les activitats van seguir a la plaça del Mil·lenari amb un esmorzar popular, i les benediccions, amb un bon grapat de barberencs i barberenques que es van apropar amb animals de companyia i mascotes per rebre l’aigua beneïda.

Seguidament, els cavalls i carruatges van iniciar el seu tradicional passeig pels carrers de la ciutat fins arribar a la plaça de la Vila. Allà els hi esperava l‘Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, i diferents regidors i regidores per tal de lliurar els obsequis de participació.

La Festa de Sant Antoni Abat està organitzada per l’Associació Cultural La Cooperativa, amb la col·laboració d’Hípica Llargués, Llegums Cuits Gasull i Claramunt, Carpinteria d’alumini Alcegoya SL, Carnisseries Casa Tió, Associació de Veïns i Veïnes de La Romànica i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Font: Ajuntament