La plaça de la Vila acull una nova trobada del món cerveser, una oportunitat perquè la ciutadania pugui tastar cerveses artesanes de qualitat.

El proper dissabte, 15 de setembre, la plaça de la Vila acollirà la segona edició de la Mostra de Cervesa Artesana de Barberà del Vallès, organitzada per l’Associació de Cervesers de Barberà del Vallès (La Birra Nostra) i amb la col·laboració de la Cerveseria La Penúltima, el Grup de Joves del Casc Antic i  de l’Ajuntament de Barberà.
Aquesta jornada té com objectiu ser un punt de trobada on professionals de la cerveseria i ciutadania gaudeixin d’una jornada plena de bona cervesa.
En un horari ampli d’11 a 23h, es posarà a la venda un got exclusiu serigrafiat per participar en els tastets que cada parada oferirà a un preu popular.
En total, en aquesta segona edició participaran 6 cerveseries artesanes catalanes de primer nivell, amb una oferta de més de 25 cerveses diferents, 2 food trucks i un stand de Sense Coberts.
Durant la jornada, també es duran a terme actuacions musicals i activitats i petits tallers sobre l’elaboració de cervesa a casa.
Per a més informació: https://www.facebook.com/MostraBarbera/