Arriba la primera fira virtual dedicada a la innovació tecnològica industrial, l’anomenada Indústria 4.0

La innovadora fira és iniciativa dels ajuntaments de Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès.

La fira virtual, que comença el proper dia 1 de novembre i estarà activa fins al 30 del mateix mes, està dedicada al nou model d’indústria centrat en les fàbriques intel·ligents i a una visió de la fabricació informatitzada, amb tots els processos interconnectats per l’anomenada “Internet de les coses” (IOT). La Fira virtual d’Innovació Indústria 4.0 permetrà, a partir d’una plataforma tecnològica creada en exclusiva per l’ocasió, que els participants d’arreu del món coneguin, interactuïn, i generin relacions comercials entre ells.

Els Ajuntaments de Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès (Barcelona), posen en marxa a partir del proper 1 de novembre la primera fira virtual d’innovació Indústria 4.0. Aquesta fira virtual, que es durà a terme a partir d’una plataforma tecnològica exclusiva i creada per l’ocasió, permetrà que totes les empreses participants interactuïn entre elles. Aquesta innovadora fira està centrada en el nou model d’Indústria, l’anomenada Industria 4.0 o també coneguda com a Indústria intel·ligent.

La Industria 4.0 fa referència a una nova manera d’organitzar els mitjans de producció de les empreses industrials amb l’objectiu d’aconseguir posar en marxa mètodes que promocionin les fàbriques intel·ligents (smart factories) i que siguin capaces de generar una major adaptabilitat de les companyies a les necessitats que reclamen els mercats i per millorar també els processos de producció igual com una millor i més eficaç assignació dels recursos.

La fira, la primera que es fa a Catalunya amb aquest perfil virtual i que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, permetrà que els participants, en un espai digital, disposin d’estand personalitzat amb vídeos informació comercial de la seva companyia, 10 comptes de xat on poder interactuar amb la resta d’empreses participants per a cadascun dels seus representants, i amb accés exclusiu a tots els contactes que es recullin durant l’esdeveniment.

Simpòsium Industria 4.0

La Fira virtual d’Innovació Indústria 4.0 també disposarà d’una jornada presencial aquest dijous, 27 d’octubre elBarcelona Moda Centre de Sant Quirze del Vallès, on a partir de ponències, showroom i taules rodoness’aproparà el concepte i les metodologies de la Industria 4.0 a tots els participants. El simpòsium tractarà el concepte, els reptes, les moltes oportunitats que ofereix aquest nou format d’indústria i els primers passos que poden fer les empreses industrials per beneficiar-se’n.

Consulta el programa previst per la jornada i descarrega’l!

Acte: Simpòsium Industria 4.0. Fira Virtual d’Innovació Industria 4.0

Lloc: Barceloma MOda Centre de Sant Quirze

Dia: 27 d’octubre

Hora: Inici a les 9h

Organitza: Ajuntament de Barberà i Ajuntament de Sant Quirze

Més informació a: http://www.feriainnovacionindustrial.com/