La proposta de Som Podem Catalunya, resumida en quatre preguntes senzilles i directes

Som Podem Catalunya és una candidatura de base, amb representació territorial i un fort pes municipalista que aspira a dirigir Podem Catalunya. El projecte polític de Som Podem Catalunya neix d’una voluntat compartida arreu de tot el territori català de dotar Podem d’una estructura clarament representativa dels valors fundacionals del partit i que aposta per construir canals de comunicació horitzontals entre la ciutadania, el partit i les institucions. Un projecte que neix de l’autoorganització de la militància i la il·lusió col·lectiva, amb una clara orientació transformadora i de construcció en positiu.

Aquesta és la proposta de Som Podem Catalunya, resumida en quatre preguntes senzilles i directes:

Perquè Som Podem Catalunya?

 Perquè representa la voluntat dels territoris, els cercles i el municipalisme de dotar Podem d’una estructura pròpia que permeti construïr espais d’unitat ciutadana i popular des de l’autoorganització i l’autonomia de les assemblees locals. Una construcció basada en el coneixement del territori i la participació ciutadana. Sempre des del respecte a la pluralitat i la diversitat d’identitats. Una candidatura feminista, inclusiva i social.

Què proposa Som Podem Catalunya?

Una secretaria general dedicada a exclusivament a construir partit, treballar el territori i dotar d’eines´i recursos a la organització. Una estructura organitzativa que permeti als Cercles i les assemblees locals desenvolupar polítiques de proximitat i els doti de recursos. La construcció de canals i mecanismes de contacte directe amb els càrrecs electes perquè la ciutadania pugui fer arribar la seva veu als Ajuntaments i al Parlament. En resum: una organització al servei de la gent.

De quines eines es dotarà Som Podem Catalunya per assolir aquests objectius?

 D’una memòria econòmica que posi a disposició dels inscrits i inscrites quins son els recursos de l’organització i com i a què es destinaran, en funció de les necessitats del partit. D’ un mapeig del territori per donar visibilitat i reconeixement al municipalisme i el treball de base. Un pla de formació per a electes i militància per impulsar una millor acció política i institucional.

Què proposa Som Podem Catalunya per les eleccions municipals de 2019?

Que cada territori, Cercle i assemblea local pugui construir projectes polítics que siguin una alternativa real a les polítiques de les retallades i la corrupció. Una construcció impulsada des de el respecte a totes les sensibilitats, l’autonomia, el reconeixement mutu, l’autoorganització i el respecte al codi ètic de Podem. Un projecte municipalista capaç de plantar cara a les mesures antisocials del Partit Popular, Ciutadans i Convergència.

SOM PODEM CATALUNYA