La tradicional Passada de Sant Antoni Abat se celebra aquest diumenge a Barberà

Aquest cap de setmana, Barberà del Vallès tornarà a acollir la benedicció i passejada de cavalls i carruatges.

El proper cap de setmana, 10 i 11 de febrer, els carrers de la nostra ciutat tornaran a ser l’escenari d’una nova celebració de Sant Antoni Abat.

Els actes començaran el vespre del dissabte dia 10, amb la Missa de Sant Antoni Abat a les 20h a l’Església de Santa Maria.

Diumenge, 11 de febrer, serà el dia fort i començarà de bon matí, a les 8.30h a la plaça Cooperativa, amb una Xocolatada oferta per l’abanderat Quim Ruíz Arias, i els cordonistes, Àlex Ruíz Arias i Núria Arias Balaguer.

A partir de les 10h, l’acció es trasllada a la plaça del Mil·lenari, on es durà a terme un esmorzar popular. Seguidament, a les 11.30h, a l’Església de La Romànica es realitzarà la tradicional benedicció de la bandera, els cavalls i els carruatges, que sortiran en comitiva passejant per diferents carrers de la ciutat. Enguany, el recorregut serà el següent: Plaça del Mil·lenari, Ramon Berenguer, Carretera de Barcelona, Via Sant Oleguer, Ronda de Santa Maria, Sant Pere, Santa Bàrbara, Doctor Ferran, Carrer de Barcelona, Migdia, Maria Reverter, Nemesi Valls, Sant Jordi, Puigcerdà, Ronda Indústria, Ronda de l’Est, Verge de Montserrat, Pintor Fortuny, Passeig del Doctor Moragas i Plaça de la Vila.

Les activitats de Sant Antoni Abat estan organitzades, any rere any, per l’Associació Cultural La Cooperativa.Juntament amb l’entitat, col·laboren Hípica Llargués, Llegums Cuits Gasull i Claramunt, Carpinteria d’Alumini Alcegoya SL, Carnisseries Casa Tió, Transports Pubill, i la Associació de Veïns La Romànica.

Consulta la programació sencera a Festa de Sant Antoni Abat 2018.

Font: Ajuntament de BdV