L‘agenda d’activitats del 6 al 8 de febrer

6 de febrer

17h – Espai Jove El Forat
SIA. Servei Informació per a Adolescents. Podràs trobar informació del teu interès (activitats, salut, formació…). I si no hi és, t’ajudem a aconseguir-la! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h – Espai Jove El Forat
TEA. Taller Estudi Assistit. Al Forat tens un espai per poder estudiar i fer els deures. Sempre trobaràs a algú que et pot fer un cop de mà! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h. Organitza: Espai Jove El Forat.

7 de febrer
17h – Espai Jove El Forat
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h – Biblioteca Esteve Paluzie
JUGUEM I APRENEM ESCACS. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

17h – El Forat
CARNESTOLTES AL FORAT. Vine al Forat a fer-te la teva disfressa per Carnestoltes! Organitza: El Forat.

17.30h – Biblioteca Esteve Paluzie
AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA. “Buda, Jesucrist i Mahoma”, a càrrec d’Enric Benavent Vallès, llicenciat en Filosofia. Organitza: Aula d’Extensió Universitària.

18h – Espai Jove La Roma
TALLER D’ORIENTACIÓ LABORAL. Coneixes tots els recursos per a la cerca de feina? Si no és així, et posem al teu abast els diferents serveis de Barberà del Vallès. Organitza: Espai Jove La Roma.

18.30h – Sala B TMC
PRESENTACIÓ DE LES POLÍTIQUES DE SALUT A BARBERÀ. Presentació del programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte que s’està desplegant a Barberà, intervencions de l’Agència de Salut Pública, i presentació del Programa Municipal de Salut 2017 de l’Ajuntament. Amb l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay; la coordinadora de l’Oficina Tècnica de Cribratge de Càncer de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Marisa Baré Mañas; la Directora de l’Agència de Salut Pública, Rosa Monterde Martínez; la Directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Barberà, Irene García Sánchez, i el Cap de Secció de Benestar Social i Salut de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

18.30h – Espai Jove La Roma
TALLER D’ORIENTACIÓ LABORAL. Realitza o actualitza el teu CV. Si encara no el tens, aprofita aquest espai per realitzar el CV! També t’acompanyem si tens dubtes de com actualitzar-lo. Organitza: Espai Jove La Roma.

19h – Espai Jove La Roma
CURRA’T-HO. Servei d’orientació laboral per a joves. No saps per on començar a l’hora de buscar feina?; necessites noves idees i recursos?. Per aquelles persones que cerquen feina i necessiten orientació, us oferim: borses de treball, estratègies per les entrevistes de feina, elaboració del currículum vitae, cartes de presentació,…. i formació específica per a la recerca de feina per internet, per les temporades d’estiu o de Nadal, etc.Organitza: Espai Jove El Forat.

8 de febrer
11.30h – Espai Gran Centre
FER UN MILLOR ÚS DEL MÒBIL, RESOLEM DUBTES. Punt de resolució de dubtes del teu mòbil. Demana cita prèvia a l’Espai Gran Centre. Tlf: 93 718 86 42. Servei disponible tots els dimecres d’11.30 a 13h. Activitat +60 anys. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

17h – Espai Jove La Roma
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove La Roma.

17h – Escola Can Llobet
EDUCAR SENSE CRIDAR. Taller adreçat a famílies d’infants de 3 a 12 anys. Aquest taller té com a finalitat adquirir estratègies i instruments per educar amb serenitat i coherència.
Continguts: la tranquil·litat de les persones adultes, la unitat de criteri, la claredat i la precisió de les indicacions, la coherència i la fiabilitat, els límits: com dir que “no” i resistir amb serenitat, com han de ser les normes, instruments per a una comunicació adequada, com procedir davant de les conductes inadequades.
Activitat gratuïta i oberta a totes les famílies de la població.
Activitat de Suport a la funció educativa de les famílies de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, organitzada amb la col·laboració de l’Escola Can Llobet.
Inscripcions: Fins el 3 de febrer a la Secció Municipal d’Educació: 93 729 71 71 ext. 261 –varonati@bdv.cat. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

18h – Espai Jove La Roma
TALLER DE CUINA. Postres de iogurt. Organitza: Espai Jove La Roma.


17h – Espai Jove La Roma
SERVEI DE MOBILITAT INTERNACIONAL PER A JOVES. El servei de mobilitat internacional acosta als i les joves del territori a tot tipus d’informació relacionada amb experiències a l’estranger, des de trobar feina, fer un voluntariat europeu, fer pràctiques d’estudis, participar en intercanvis juvenils i camps de treball, així com conèixer i utilitzar les possibilitats que ofereixen els diversos programes de mobilitat europeus com ara Joventut en Acció, Leonardo da Vinci, Eurodyssea, Erasmus+,… Organitza: Espai Jove La Roma.