L’Ajuntament de Barberà dóna continuïtat al taller de gestió emocional per a homes

El taller es va organitzar amb motiu de la commemoració del 8 de març.

L’Oficina de Polítiques de Gènere dóna continuïtat al taller de gestió d’emocions per a homes, que va organitzar en el mes de març, dins del programa d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

El taller va ser valorat molt positivament pels homes que hi van participar, que van ser ells mateixos que van demanar donar continuïtat a la iniciativa, per tal de seguir treballant en la gestió d’emocions.

S’abordaran, entre d’altres, els següents temes:

  • Les dificultats, conflictes i relacions en primera persona per potenciar el contacte emocional.
  • Exploració de construccions de gènere que obstaculitzen, pressionen o generen patiment en els homes: història personal.
  • La regulació emocional i acceptació de les pròpies mancances: prevenció de la dependència emocional i el control de les altres persones.
  • Responsabilització de les pròpies accions.
  • Beneficis i reptes de la igualtat pels homes.

El grup serà tancat i el formaran els homes que han tingut interès en continuar amb l’experiència.  Es reuniran de forma quinzenal a l’estiu i de setembre a desembre les sessions tindran una freqüència mensual.

El grup continuarà sent a càrrec d’Oriol Ginés Canales, psicòleg i vicepresident de l’entitat CONEXUS,associació d’atenció, formació i investigació formada per psicòlegs i psicòlogues amb una àmplia trajectòria i experiència en l’atenció a persones, que es dedica a la millora del benestar i de la salut de les persones.